Asculta live cel mai nou single Viorellya – Fantastic

0
Asculta live cel mai nou single Viorellya - Fantastic, Asculta live, cel mai nou single, Viorellya - Fantastic, despre Viorellya

Asculta live cel mai nou single Viorellya – Fantastic

Viorellya lanseaza un single nou si Radio Click nu putea pierde ocazia de a-l propune ascultatorilor. Asculta cel mai nou single Viorellya – Fantastic.

Despre Viorellya – am vorbit in primul sau articol pe siteul nostru. Acela in care isi anunta debutul in industria muzicii romanesti lansand si primul sau single, Viorellya – Sunt bolnava de iubire. Viorellya este o personalitate care reprezintă arta muzicală în Republica Moldova și recent, România. A făcut școală muzicală, studiind pianul și canto. Pe parcursul activității sale artistice a înregistrat 4 melodii: „Dezvăluie-mi Universul”, „Ms. Saxobeat”, „Sunt bolnavă de iubire”, „Fantastic”, urmate cu un success de peste 160 de materiale jurnalistice în presa din Republica Moldova, România, Lituania, Statele Unite, Ucraina, Belarus, Bulgaria.

Despre „Fantastic” – Este o producție video realizată cu interpreta Viorellya în Republica Moldova, Chișinău, Costiujeni. O producție video abstractă de imagine, realizată în plină pandemie de Coronavirus de tip COVID-19. Mesajul acestui videoclip este unul cât se poate de simplu: „Arta nu va înceteni să bucure niciodată”. Fie pandemie ori alte situații excepționale, artiștii vor trăi muzica și o vor reda ascultătorilor săi oarecum. Mesajul melodiei este unul profund, cântat în cuvinte cheie care deseori sunt întâlnite în anturaje de cupluri sau relație. De regia si producția videoclipului s-a ocupat Cristina Isacov, de Camera & Montaj: Sergiu Ciorescu, Cristina Isacov, Nikita Birchin, de scengrafie si fotografii tot Cristina Isacov.

 

Videoclip Viorellya – Fantastic

Spune-ti si tu parerea despre acest single nou Viorellya – Fantastic pe pagina noastra oficiala de facebook. Daca cunosti si tu artisti noi sau chiar mai vechi care au lansat un single nou sau despre care merita sa citim pe site-ul nostru, nu ezita sa ne contactezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *