Ariana Grande & Justin Bieber – Stuck with U

Asculta live, Ariana Grande & Justin Bieber - Stuck with U, single nou

Asculta live Ariana Grande & Justin Bieber – Stuck with U, single nou

Ariana Grande colaboreaza  cu Justin Bieber pentru piesa “Stuck with U”.  “Stuck with U” este prima colaborare dintre  cei doi si vine intr-un moment sensibil, in sprijinul copiilor celor din sectorul medical, prin folosirea resurselor financiare pentru a oferi burse scolare copiilor acestora.

Ariana Grande şi Justin Bieber au dezvăluit videoclipul „Stuck With U”, un duet inedit înregistrat la distanţă. O piesa care evocă izolarea şi petrecerea timpului cu cei dragi. Beneficiile vor merge la First Responders Children’s Foundation, o asociaţie care ajută copiii celor care lucrează în prima linie în perioada pandemiei. Este pentru prima dată când cei doi artişti, care au cântat deja împreună pe scenă, lansează o melodie în colaborare. Videoclipul care însoţeşte „Stuck With U” prezintă momente din viaţa acasă a fanilor şi staturilor.

Grande & Justin Bieber – Stuck with U

Cei doi artisti au lansat in acelasi timp doua tipuri de continut (lyric video si videoclip oficial) pe doua dintre cele mai puternice canale de YouTube ale unor artisti, peste 40 de milioane de subscribers (Ariana Grande), respectiv peste 53 milioane (Justin Bieber).

Videoclipul oficial aduce in prim plan, pe langa cei doi artisti, aflati in mediul personal, imagini cu fani din lumea intreaga, prieteni sau persoane din prima linie in situatii de urgenta. Proiectul video a fost creat de catre Ariana si Justin, alaturi de Rory Kramer, Alfredo Flores si Scooter Braun.

Între vedetele care apar se numără surorile Kendall şi Kylie Jenner, actriţa Gwyneth Paltrow, Chance the Rapper, Michael Buble în familie, Ashton Kutcher şi Mila Kunis sau Jaden Smith. Justin Bieber apare alături de soţia sa Hailey Bieber, iar Ariana Grande pentru prima dată alături de noul partener, Dalton Gomez.

Toate vanzarile nete rezultate din descarcarea piesei, stream-uri sau vizionarea videoclipului vor fi donate catre First Responders Children’s Foundation, sustinand astfel familiile aflate in nevoie, in principal ale celor aflati in prima linie, cadre medicale, paramedici, pompieri, politisti etc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *