Ariana Grande - positions, single nou si videoclip incendiar, Ariana Grande, positions, single nou, videoclip incendiar, despre Ariana Grande, despre Positions,

Ariana Grande – positions, single nou si videoclip incendiar

Ai văzut cel mai nou videoclip lansat de Ariana Grande – Positions? Ascultă online cea mai nouă melodie lansată de Ariana Grande.

Despre Positions. Cea mai nouă melodie melodie este lansată împreună cu un videoclip incendiar. Imagini care, cu siguranță, vor încânta publicul de gen masculin și nu numai. Artista apare în diferite ipostaze, una mai sexy decât cealaltă. Începând de la o simplă gospodină, trecând la cea de indrăgostită si până la cea mai înaltă poziție în stat. Da, ai citit bine. În acest videoclip, artista apare și în postura de preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Acest single nou este primul extras de pe următorul album, care va fi lansat în luna octombrie. De regia acestui videoclip s-a ocupat faimosul Dave Meyers și a fost văzut de aproximativ 22 demilioane de ori, deși sunt doar 24 de ore de la lansarea oficială. Cu câteva zile înainte de alegerile prezidențiale, cu tot Hollywood-ul (și nu numai) care s-a aliniat pentru a-i invita pe toți la VOT, chiar și cântăreața de 27 de ani își spune cuvântul. Și o face cu ironie. A ei și a generației sale atât de preocupate de problemelezilnice.

Dacă vrei să-ți spui părerea despre acest artist sau vrei să propui tu un artist nou, te așteptăm pe pagina pagina de chat romanesc sau pe pagina de facebook. În plus poți citi și despre Mira – Zero absolut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *