Aniri - In inima ta, Aniri, In inima ta, despre Aniri, despre In inima ta,

Aniri – In inima ta, asculta online single nou si videoclip

Aniri – ”În inima ta”, ascultă single nou și videoclip pe măsură. Cere acum, la dedicații online, cea mai nouă melodie lansată de Aniri.

Despre Aniri Artista i-a cunoscut în studiourile 1AM pe Dony și pe The Kid, compozitorii primei sale piese – „2 străini”. În 2016, artista a lansat „Beautiful Life”, o piesă despre curaj și sentimente, ale cărei versuri au fost scrise de către ea. Au urmat single-uri precum „Lie and Love” și „Glasses On”.

Despre In inima ta

Dupa „Lie and Love”, „Glasses On”, „Suflet bun”, artista a lansat astăzi cel mai nou single: ”În inima ta”. Este o melodie romantică ce ne transportă într-o călătorie a iubirii, unde amintirile frumoase revin mereu ca valurile la țărmul mării. Acestea îți dau puterea să lupți pentru iubire și să depășești orice obstacol ce apare. Videoclipul este filmat în insulele Greciei, imagini ce ne produc emoții rare. În acest videoclip, putem vedea femeia îndragostită până peste cap, luptândpentru a câștiga dragostea sufletului pereche.

Iată ce spune despre melodie artista:

este despre dorința de a găsi acea persoană care te va lua în lumea sa și teva ține de mână pe un nou drum, lângă care simți că ești acasă sau cu altecuvinte despre găsirea ritmului potrivit la doi. Iubesc această piesă și sper dinsuflet să vă placă și vouă! Iar dacă vă place mult, dați share oamenilorapropiați!

 

Daca ți-a placut această melodie, te invităm sa ne spui parerea pe pagina de facebook sau pe chat. Citește și despre Andra, Dony & Matteo – Barcelona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *