Anaira – Cosita Loca

Anaira - Cosita Loca, Anaira lanseaza Cosita Loca, Anaira, Cosita Loca, despre Anaira,

Anaira – Cosita Loca, melodie noua cu videoclip

Anaira lanseaza Cosita Loca, iar noi nu puteam să nu o propunem ascultătorilor Radio Click Romania. Ascultă la radio și cere ca preferință sau dedicație pentru cei dragi această melodie nouă .

Despre Anaira

Anaira are 22 de ani și este din Cluj Napoca. A descoperit pasiunea pentru muzică încă din fragedă copilarie, urmând cursurile Școlii Populare de Arte, secția folclor. În prezent studiază în cadrul Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Pe lângă pasiunea pentru muzică, artista este foarte interesată de industria modei, modeling, sport și adoră lectura. Artista, ca mulți dintre noi, a crescut cu melodiile trupei 3SE, iar faptul că astăzi poate cânta o melodie compusa de Laurențiu Duță, este realizarea unui vis.

Despre Cosita Loca

„Cosita Loca” este cea mai noua melodie pe care Anaira o lansează astăzi. O piesă fresh cu good vibes, ce te duce cu gândul la zilele însorite de vară. Melodia este compusă de către Laurențiu Duță alături de Sergiu Buta și Giraldo Mazo. Vom mai spune despre „Cosita Loca” că este o piesă cool ce vorbește despre dragostea la prima vedere, despre dans și pasiune.

 

Citeste și despre Barbra Streisand – Woman in Love. Propune tu un artist sau o trupa pe pagina de facebook sau de chat romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *