Leony – Faded Love

Asculta online, Leony - Faded Love
loading...

Leony – Faded Love, asculta online single nou

Asculta online Leony – Faded Love, single nou. Leony lanseaza Faded Love, o melodie care va face inimile ascultatorilor sa vibreze.

In noul an, Leony deschide lista pieselor de dragoste cu Faded Love. O melodie care va face inimile ascultatorilor sa vibreze. Cu influente prezente dintr-o piesa atat de cunoscuta voua, aceasta este o declaratie sincera a unei iubiri care pare fara sfarsit.

Regretele pentru el sunt așternute în versurile I can’t forget your perfume / It all reminds me of you / Oh, will I ever make it out, out?. De asemenea, sunt descrise sentimente și rugăminți intense de întoarcere, de împăcare. Come and set me free / (…) I’m falling apart a faded love sunt cuvintele care, mai presus de orgoliu, înving și îi vor convinge pe cei care rezonează cu piesa să-și recunoască în sfârșit sentimentele, dacă nu au avut curajul să o facă până acum.

Despre Leony

Originară din Germania, Leony este cântăreață și compozitoare, cunoscută la nivel internațional pentru piesele sale care au făcut înconjurul lumii. Artista a îmbrățișat muzica de la o vârstă fragedă, luând lecții de pian și chitară, aproape în același timp în care învăța să și meargă.

Leony are o audiență lunară de peste 5 milioane și jumătate de ascultători pe Spotify, cele mai cunoscute piese ale sale fiind Paradise cu 43.7 milioane de stream-uri și Far Away from Home (feat. Leony), cu 42.8 milioane de stream-uri.

 
Citește și despre Alessiah – I know și spune-ți părerea despre cele două melodii pe profilul nostru de instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *