Rita Ora, David Guetta, Imanbek ft. Gunna – Big

1
Asculta live, Rita Ora, David Guetta, Imanbek ft. Gunna - Big, single nou

Asculta live Rita Ora, David Guetta, Imanbek ft. Gunna – Big, single nou

Asculta live Rita Ora, David Guetta, Imanbek ft. Gunna – Big, single nou. Rita Ora a lansat un hit al finalului de iarna numit „Big”.

Rita Ora a lansat un hit al finalului de iarna numit „Big”. Hit care pare gandit sa rasune pe posturile de radio din toata lumea. Track-ul a primit si un videoclip care o prezinta pe Rita Ora in straie traditionale, alaturi de cadre si peisaje balcanice. Piesa este o colaborare cu David Guetta, Gunna, Imanbek si o puteti asculta in articol.

Rita Ora este o cântăreaţă britanică cu origini sârbe şi îşi evocă moştenirea culturală filmând în straie tradiţionale balcanice şi în peisaje familiare pentru Europa Centrală şi de Est. Videoclipul „Big” include un interludiu în care intervine rapperul Gunna, cu un flow suav pe acest single mixat şi prelucrat de David Guetta şi Imanbek.

Rita Ora, David Guetta, Imanbek ft. Gunna – Big

Iată ce a spus Rita Ora despre filmările clipului „Big”:

Fiecare detaliu al filmării a fost planficat meticulos pentru a crea ceva care se simte autentic pentru originile mele. Filmările din Bulgaria mi-au dat o şansă de a prezenta arhitectura incredibilă, peisajele şi reperele istorice. Sunt încântată să partajez frumuseţea acestei părţi a lumii şi să ofer un tribut istoriei mele.

Piesa se găseşte pe un EP nou numit „Bang”, care include alte 3 track-uri noi. Imanbek vine direct din Kazakhstan şi este un producător de 20 de ani, apreciat pentru remixuri ale unor piese precum „Roses” de la Saint Jhn. Acel remix a petrecut 23 de săptămâni pe locul întâi în topul Hot Dance/Electronic Songs şi i-a adus tânărului o nominalizare la Premiile Grammy 2021. O altă piesă apreciată a lui Imanbek este „Too Much”, colaborare cu Marshmello şi Usher.

În producţia noului EP au fost implicaţi şi Ed Sheeran, dar şi Sam Martin. „Bang” a sosit pe 12 februarie şi este rezultatul unor sesiuni pe Zoom între artişti. Toate 4 track-urile sunt compuse de Imanbek şi Rita Ora, care promit un amestec eclectic de pop modern, „club culture din anii ’80 şi ’90” şi house dansabil. Trapperul argentinian Khea se va afla de asemenea pe EP, pe piesa „Mood”.

Rita Ora a lansat în ianuarie 2021 piesa „Flame”, compusă de solistul Bastille şi MNEK. David Guetta a lansat o nouă piesă cu Sia în februarie, „Floating Through Space”, după ce ne-a încântat de Revelion cu concertul său de la Luvru.

Spune ce crezi despre aceasta piesa pe pagina noastra de facebook sau pe pagina de chat romanesc kiwi. Citeste si depre Alek Sandar – TERRA.

1 thought on “Rita Ora, David Guetta, Imanbek ft. Gunna – Big

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *