Vunk feat. Anastasia Sandu – Mi-e dor de tine

Asculta live, Vunk feat. Anastasia Sandu - Mi-e dor de tine, single nou,
loading...

Asculta live Vunk feat. Anastasia Sandu – Mi-e dor de tine

Vunk colaboreaza cu  Anastasia Sandu pentru piesa „Mi-e dor de tine”, o balada dedicata dorului, cu un mesaj despre trairea emoțiilor in realitate, dincolo de masca interacțiunii virtuale.

“Mi-e dor de tine” este un imn dedicat Zilei Dorului. Clipul vorbeste despre dorul de a ne cauta emotiile reale, traind pe viu interactiunea cu oamenii din jurul nostru.Piesa este o colaborare cu solista Anastasia Sandu, una dintre concurentele concursului „The Four” din 2018. Noua piesă Vunk îl pune pe Cornel Ilie în rolul unui bărbat sensibil, care își exprimă pasiunea în mod sincer față de femeia iubită, jucată de Anastasia Sandu. “Mi-e dor de tine” este o baladă de dor în care cei doi protagoniști își cântă dorințele de a fi unul lângă celălalt.

Videoclipul piesei “Mi-e dor de tine”, realizat alături de Sandu Anton, vorbește despre teama de a ne trăi emoțiile în realitate, pentru ca, în schimb, să alegem să trăim prin intermediul unei interfețe (realitate virtuală, internet sau smartphone). Cele două personaje din videoclip ratează momentul unei întâlniri live pentru că sunt prea atenți la lumea virtuală.

Vunk feat. Anastasia Sandu – Mi-e dor de tine

Este sau ar putea fi o poveste de dragoste. Depinde doar de cei implicați, dacă sunt atenți la ce se întâmplă în jurul lor și dacă aleg să “riște” pentru a experimenta dragostea, cu tot ce vine ea, fericire, speranță, putere, gelozie, disperare, renaștere, pasiune, posesivitate, teama de a fi părăsit, trădarea, iertarea sau de a te ascunde în spatele unui ecran, căutând o emoție surogat. Special pentru acest clip am creat un joc care face referire la primele jocuri apărute pe calculator, cele din anii ’80-’90. Această temă și acest concept vizual sunt o fereastră deschisă către conceptul celui mai mare concert din acest an, “DEJA VU”, la Sala Polivalentă, din 16 octombrie.

Pe Anastasia Sandu o recunoaștem în special datorită apariției sale la emisiunea-concurs „The Four” din 2018, dar și de la X Factor (2012). A colaborat cu mai mulți artiști printre care Lora, Fly Project, Nicole Cherry, Vanotek sau Nicoleta Nucă și se pregătește de lansarea propriului single.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *