Avicii ft. Agnes, Vargas & Lagola – Tough Love

0
Asculta online, Avicii ft. Agnes, Vargas & Lagola - Tough Love,

Avicii ft. Agnes, Vargas & Lagola – Tough Love

Asculta online Avicii ft. Agnes, Vargas & Lagola – Tough Love, single nou, lansat cu un videoclip pe masura. Va  invitam sa urmariti clipul si sa aflati mai multe in articolul de mai jos.

Al doilea single de pe albumul post-mortem Avicii care urmează să fie lansat se numește „Tough Love” și beneficiază acum de un videoclip. „Tough Love” este o piesa dinamica si plina de viata care vorbeste despre iubire si problemele ce vin intr-o relatie de cuplu, care ne intaresc si ne invata lectii pretioase. Piesa a fost finalizată după moartea artistului, cu ajutorul colaboratorilor săi Agnes, Vargas & Lagola. Piesa a fost înregistrată în proporție de 80% înainte de decesul lui Avicii și finisată de către echipa de producție și colaboratorii fideli ai artistului, Vargas, Lagola.

Avicii ft. Agnes, Vargas & Lagola – Tough Love

Puteți afla mai multe despre povestea din spatele procesului de creație al acestei piese din filmulețul de making of postat pe canalul oficial Avicii. În esență, Tim Bergling și-a dorit ca această piesă să fie pentru cupluri, despre cupluri și cântată de un cuplu, așa că soția lui Vargas (Vincent Pontare), cântăreața Agnes, s-a alăturat cu vocea ei pe versurile piesei.

Videoclipul pune în imagini povestea de iubire tipică dintr-un cuplu, cu lupte și îmbrățișări, cu gingășie și putere. Coregrafia între o femeie și un bărbat de rase diferite transpune relația lor în dans în mod foarte simbolic și emoționant. Peisajul natural spectaculos completează dansul celor doi cu brio.

Albumul post-mortem „Tim”va fi lansat pe 6 iunie și conține 16 piese care au fost finalizate cu atenție și considerație de către casa de discuri, familia și muzicienii cu care a colaborat Avicii în cariera sa. Primul single oficial de pe album a fost „SOS” feat. Aloe Blacc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *