VUNK – Cel mai bun cantaret

0
Asculta online, VUNK - Cel mai bun cantaret, single nou

Asculta online VUNK – Cel mai bun cantaret, single nou

VUNK lanseaza piesa „Cel mai bun cantaret” cu imagini din concertul „Déjà vu” din 2019. „Cel mai bun cantaret” este extras de pe ultimul album semnat VUNK, „Domnul Portocaliu si Masina Timpului”.

Piesa aduce pe YouTube emotia si energia pozitiva a concertului sustinut la Sala Polivalenta cu ocazia aniversarii a 25 de ani de existenta. Cel mai bun cântăreţ” se vede şi în online. De pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti, Vunk aduce pe YouTube emoţia şi energia concertului “Déjà vu”, din 2019, prin melodia “Cel mai bun cântăreţ”.

“Cu piesa asta ne-am propus să refacem nostalgia anilor ’90, acel brit-pop care pe noi ne-a inspirat să avem trupa noastră și să cântăm. Este o piesă ce are atmosfera primelor noastre piese, din 1999, atunci când ne-am lansat. Este o poveste de dragoste care are ca protagonişti, o fată frumoasă ce apare la televizor şi un băiat care se îndrăgosteşte de ea, văzând-o pe micul ecran. De ce să ne ascundem, mulţi au trăit astfel de iubiri platonice, chiar şi noi la un moment dat“, a declarat Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

VUNK – Cel mai bun cantaret

Ideea cântecului îşi are rădăcinile în muzica brit-pop a anilor ’90, o sursă de inspiraţie pentru trupa Vunk la momentul respectiv şi punctul de start al unei poveşti de succes.
Cât despre amintirile concertelor live de 1 mai, Cornel a rememorat concertele şi nebunia din jurul acestei date, cu drumurile prin ţară, din oraş în oraş, lucru care în momentul de faţă nu mai este posibil: “Situaţia acestei perioade face ca de data aceasta să cântam cu toţii de acasă. Noi îl avem deja pe Cel mai bun cântăreţ!“, a conchis Cornel Ilie.

VUNK a celebrat 25 de ani de existenţă în 2019, ocazie cu care a lansat un nou album şi un concert incendiar la Sala Polivalentă, unde fanii au făcut cunoştinţă cu Domnul Portocaliu şi au fost plimbaţi cu Maşina Timpului prin hiturile lansate de-a lungul anilor. Cei prezenți la eveniment au putut să ia legătura direct cu Domnul Portocaliu prin Whatsapp, iar acesta i-a invitat pe toți la o sesiune de meet and greet. Zeci de fani au rămas după concert să-i cunoască pe băieți, să ia autografe pe cartea Déjà-vu. 25 de ani de VUNK și pe albumul Domnul Portocaliu și Mașina Timpului și să facă poze cu cei pe care-i admiră, cărora le ascultă muzica și pe care-i aplaudă cu fiecare ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *