Dipaka – Jameiale

Asculta online, Dipaka - Jameiale, single nou
loading...

Asculta online Dipaka – Jameiale, single nou

Dipaka, o aparitie fresh in peisajul muzical si Jameiale, piesa recent lansata de artist. Radio Click Romania nu poate sa nu ofere ascultatorilor aceasta frumoasa piesa.

“Jameiale” este o piesa dance, cu influente orientale, care isi are originea in sufletul artistului. “Pentru mine, aceasta piesa are o energie extrem de speciala, lucru pe care l-am simtit inca din momentul in care am inceput sa o produc, ca totul sa decurga, mai apoi, in cel mai natural mod”, declara Dipaka. Videoclipul piesei, care poate fi vizionat mai jos, este unul descriptiv, plin de imagini care te imbie la vacanta si explorare.

Dipaka – Jameiale

Dipaka, sau Valentin Tulica, a avut primele tangente cu muzica inca de la varsta de 14 ani, facand parte din “Viva”, trupa infiintata de Costi Ionita.

In prezent, Valentin lucreaza in propriul sau studio din Constanta, unde il contureaza pe Dipaka, el fiind proiectul sub numele caruia artistul vrea sa ne ofere in continuare bucati din sufletul lui, imbinate perfect pe productii care nu ne lasa sa stam jos. In ultimii 4 ani, Dipaka a reusit sa compuna piese pentru artisti precum Alexandra Stan, Anda Adam, Oana Radu si Chris Thrace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *