VAMA - O Să Fie Bine, VAMA, O Să Fie Bine, piesă nouă, muzică rock românească, optimism, speranță, energie, mesaj, Tudor Chirilă, videoclip, festivaluri, live, carieră artistică, radioclick, radio click romania,

VAMA – O să fie bine

Ascultă VAMA – O să fie bine la Radio Click România. Trupa rock VAMA revine în forță cu o piesă optimistă.

VAMA, una dintre cele mai legendare trupe rock din România, lansează o piesă nouă și energică, intitulată „O să fie bine”.

Piesa, lansată pe 20 iunie 2024, este un imn al speranței și al optimismului. Piesa vine ca o gură de aer proaspăt în vremuri tulburi. Versurile pline de mesaj ale lui Tudor Chirilă, alături de melodia energică a trupei, te vor face să vibrezi și să crezi cu tărie că totul va fi bine.

„O să fie bine” este o piesă care te va pune imediat în mișcare. Este perfectă pentru a fi ascultată la festivaluri, în mașină sau pur și simplu când ai nevoie de o doză de energie pozitivă.

Videoclipul melodiei este la fel de vibrant ca și piesa în sine. Trupa VAMA este prezentată în diverse ipostaze pline de energie, pe fundalul unor imagini spectaculoase. Videoclipul te va face să simți cu adevărat mesajul transmis de piesă și te va încuraja să privești cu optimism spre viitor.

Despre VAMA

VAMA este o trupă rock românească fondată în 1986. De-a lungul carierei sale, trupa a lansat 13 albume de studio și a susținut nenumărate concerte în toată țara. VAMA este considerată una dintre cele mai influente trupe rock din România, cu o bază de fani loială care îi urmărește de zeci de ani.

Concluzie

„O să fie bine” este o piesă energică și optimistă care te va face să vibrezi. VAMA demonstrează încă o dată că este o trupă relevantă și plină de viață, care are un mesaj important de transmis generațiilor viitoare.

Citeste si un articol despre Cleopatra Stratan – Stiu ca ti-e dor. Nu uita sa te abonezi la pagina noastra de facebook, afli gratuit cele mai noi stiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *