Cleopatra Stratan – Stiu ca ti-e dor

0
Cleopatra Stratan - Stiu ca ti-e dor, Cleopatra Stratan, Știu că ți-e dor, melodie nouă, muzică românească, baladă, emoții, dor, pierdere, revedere, videoclip, natură, succes, carieră artistică

Cleopatra Stratan – Stiu ca ti-e dor

Descoperă Cleopatra Stratan – Stiu ca ti-e dor, o melodie emoționantă și frumoasă care va cuceri cu siguranță inimile ascultătorilor. Ascultă la Radio Click Romania.

Cleopatra Stratan, cunoscută ca fiind cea mai tânără cântăreață care a debutat vreodată, revine pe scena muzicală cu o melodie plină de emoții, intitulată „Știu că ți-e dor”.

Piesa, lansată pe 25 iunie 2024, este o baladă duioasă care explorează temele dorului, pierderii și revederii. Versurile sincere și vocea caldă a Cleopatrei creează o atmosferă intimă și emoționantă, care va cuceri cu siguranță inimile ascultătorilor.

„Știu că ți-e dor” este o melodie care te va face să te gândești la cei dragi care nu mai sunt alături de tine, dar și la speranța revederii. Este o piesă perfectă pentru a fi ascultată în momente de introspecție sau relaxare.

Videoclipul melodiei este la fel de emoționant ca și piesa în sine. Cleopatra apare în diverse cadre naturale, înconjurată de frumusețea naturii. Imaginile sunt simple, dar pline de sens, și completează perfect mesajul transmis de piesă.

Despre Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan a cunoscut succesul la o vârstă fragedă, cu albumul său de debut „La vârsta de trei ani”, lansat în 2004. Albumul a devenit un hit instantaneu, iar Cleopatra a intrat în Guinness World Records ca fiind cea mai tânără cântăreață care a obținut un disc de platină.

După o pauză de câțiva ani, Cleopatra a revenit pe scena muzicală în 2017, lansând o serie de single-uri de succes. „Știu că ți-e dor” este cel mai recent single al său și marchează o nouă etapă în cariera sa artistică.

„Știu că ți-e dor” este o melodie emoționantă și frumoasă care va cuceri cu siguranță inimile ascultătorilor. Cleopatra Stratan demonstrează încă o dată talentul și maturitatea sa artistică, consolidându-și poziția de artistă de excepție.

Dacă-ți place muzica din filme, citește despre Razzle Dazzle – din filmul Chicago. Abonează-te la pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *