Trupa Afterwork promovată de Radio Click România

Trupa Afterwork promovată de Radio Click România, despre afterwork, despre trupa afterwork, trupa Afterwork, Trupa Afterwork promovată de Radio Click

Trupa Afterwork promovată de Radio Click România

Începând de astăzi, lansăm un articol despre trupa Afterwork promovată de Radio Click România și una dintre melodiile lor.

Despre trupa Afterwork

Afterwork a apărut în anul 2014, în Târgoviște, ca un hobby de weekend, de unde și numele grupului. Trupa a început cu piese cover, îndeosebi din genurile blues și classic rock, susținând concerte la festivaluri și în cluburi de gen. Tot atunci se cristalizează și componența trupei: Florin Toma “Floppy“ – chitară bass și voce, Sorin Simionescu “Simi“- chitară și voce, Alior Neicev – chitară și voce, Ion Matei “Puiu“ – tobe. Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre Afterwork vă invit să vizitați pagina lor de facebook oficială.

Următoarea etapă a reprezentat o schimbare radicală de direcție, concretizată cu apariția propriilor compoziții. Astfel, la finele anului 2019, Afterwork definitivează piesele de pe primul album intitulat “178 BIS“. Unde te duci, Mi-aș fi dorit, Soare, Ploaie, Lasă-mă, sunt câteva titluri din acest album. Pe album se regăsesc influențele muzicale ale membrilor trupei: nuanțe de folk, rock progresiv, pop rock și chiar hard rock. Albumul a fost promovat în câteva concerte și-l puteți găsi integral și pe pagina de youtube a trupei.

În mai 2021 Afterwork lansează single-ul “N-am să te uit“. Piesa reprezintă o ușoară schimbare de stil, balada rămânând totuși în tiparele compozițiilor de până acum.

Muzica și versurile piesei aparțin în totalitate trupei Afterwork și rezonează cu toți membrii trupei. Îndrăgostitul ce și-a pierdut iubita îi reamintește tot ce simte pentru ea, că a căutat-o și a așteptat-o. N-o va uita niciodată, chiar dacă ea îl va uita. Sperăm ca mesajul piesei să ajungă la cât mai mulți dintre dumneavoastră.

Afterwork – N-am să te uit

Spune-ți părerea despre Afterwork pe pagina noastră de facebook.

Dacă te interesează date despre genurile muzicale, poți citi aici despre muzica latino.

1 thought on “Trupa Afterwork promovată de Radio Click România

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *