Trooper – Strigat

Asculta live Trooper - Strigat, muzica 2019,

Asculta live Trooper – Strigat, muzica 2019

Trooper a lansat videoclipul piesei „Strigat”. Single-ul datează din 2002, fiind recent remasterizat cu prilejul lansării materialului „Best of”.

„Strigăt” este una dintre piesele etalon din discografia Trooper. Pentru lansarea materialului „Best of”, piesa a fost reînregistrată, fiind masterizată de Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation). Începând de astăzi, „Strigăt” are și videoclip, acesta fiind realizat de o echipă formată din Radu Vișan, Ionuț Marius și Alexandru Mocioi. După nouă albume de studio lansate în decursul a 17 ani, Trooper pregăteste lansarea unui material de tip compilație. „Strigăt: Best of 2002 – 2019” va apărea în format dublu CD, dublu vinil și digital.

Cele 17 piese alese sunt remixate și remasterizate de celebrul inginer american Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation) în studioul în care a fost lucrat și „Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei”. Majoritatea materialului a fost reimprimat, pentru a avea uniformitate și o calitate superioară a sunetului. Coperta albumului este lucrarea „The vision of death” a lui Gustave Doré, gravură realizată în 1868. Trooper a obținut toate drepturile pentru folosirea imaginii.

Trooper – Strigat

„Am lansat primul album în 2002. De atunci am traversat anii prin mai multe generații de ascultători. O generație se schimbă cam la șapte ani. Prin urmare, am considerat că a sosit momentul să lansam o colecție „best of”, așa cum o vedem noi după atâta vreme. Nouă albume de studio înseamnă ceva. Ne-am pus pe remixat și remasterizat, pentru a le oferi prietenilor formației un material de colecție. Chiar asta o să fie: un material de colecție. Esența a tot ce este mai bun în discografia Trooper. Nu vreau să spun cât de greu a fost să alegem doar 17 piese din peste 100. Însă important este că am ajuns toți șase la un numitor comun. Unele piese au fost reînregistrate în întregime, întrucât sursele inițiale au fost pierdute”, a declarat Coiotu’.

În luna septembrie, Trooper pleacă în turneul „Strigăt: Best of 2002 – 2019”, ce va cuprinde peste 40 de orașe. Cele mai iubite piese Trooper vor răsuna în fiecare oraș: de la „Strigăt”, „Tari ca munții” și „Amintiri”, trecând prin „O viață este prea mult” și „Trec anii”, până la „Două roți” și „Destin”.

Versuri

In orice clipa
Cand privesc spre cer
Vad tot mai bine
Sufletul de fier
Creste in mine
Cu fiecare gand
Lupta va-ncepe
Strigatul e’adanc

Nu pot sa privesc inapoi
E mult prea greu, nu simt viata in noi
Incerc sa ma lupt e’n zadar
O viata’ntreaga am tot ars pe altar

Acum s-a stins
Raza’n care’am stat aprins
De ce mai lupt?
Tot ce vreau este sa uit

As vrea sa’mi gasesc un alt loc
Nu mai vreau sa exist fara rost
Acum s-a stins

Raza’n care’am stat aprins
De ce mai lupt?
Tot ce vreau este sa uit
Ma’ntreb ce’a mai ramas
Din chinul tau pe cruce
Ma’ntreb ce’a mai ramas
Din timpul meu in lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.