The Weeknd – Save Your Tears

The Weeknd - Save Your Tears, The Weeknd, Save Your Tears, despre The Weeknd, despre Save Your Tears,

The Weeknd – Save Your Tears, videoclip nou

Vino să vezi primul videoclip lansat de The Weeknd în 2021. Citește aici despre The Weeknd – Save Your Tears și spune-ți părerea despre clip.

Despre The Weeknd

Pe numele său real Abel Makkonen Tesfaye, este născut pe data de 16 februarie 1990, in Toronto/Ontario, Canada. În anul 2010, Tesfaye a încărcat câteva melodii pe YouTube sub numele de The Weeknd, propulsându-și cariera.

Canadianul lansează hituri pe bandă rulantă începând din anul 2015. Această activitate i-a rotunjit averea la 92 de milioane de dolari. Succesul său s-a reflectat și în viața sentimentală. La brațul lui s-au  perindat frumuseți precum Bella Hadid și Selena Gomez.

Despre Save your tears

Cu videoclipul oficial al celui mai recent single al său „Save your tears” (Salvați lacrimile), The Weeknd este reconfirmat drept unul dintre cei mai străluciți artiști al acestor timpuri! Clipul – regizat de Cliqua – este o critică a premiilor Grammy și a mecanismelor din spatele acestui eveniment important. Artistul canadian are fața distorsionată de chirurgia estetică și se prezintă în fața unui public de oameni nemișcați și mascați. Potrivit fanilor, aceștia reprezintă vedetele „false” care participă la acest tip de ceremonie de premiere.

The Weeknd răspunde pe măsură după controversa cu juriul Grammy, care l-a exclus definitiv de la participarea la festival, considerând insuficientă contribuția sa muzicală cu albumul „After Hours”.

Weeknd se transformă din nou și își dezvăluie fața în videoclipul oficial al „Save your tears”. Într-o sală de concerte, artistul canadian își întoarce noul chip spre cameră, umflat de injecții false de botox și lărgit prin introducerea de proteze în maxilare. Momentul crucial al videoclipului este de fapt o aluzie la fosta iubită Selena Gomez, atunci când apare o femeie pe scenă cu artistul, care efectuează sincronizarea buzelor.

Refrenul melodiei, combinat cu privirea lui The Weeknd asupra femeii, foarte asemănătoare cu cântăreața americană, ar putea da un nou sens videoclipului: „Păstrează-ți lacrimile pentru o altă zi, te-am făcut să crezi că aș rămâne mereu, eu am spus câteva lucruri pe care nu ar fi trebuit să le spun niciodată „.

Spune ce crezi despre acest videoclip pe pagina noastră de facebook sau cere ca preferință și dedicație celor dragi pe chatul RadioClick.

Citește cel mai nou articol postat în sectiunea „Cele mai frumoase căntece de dragoste”: Moody Blues – Nights in White Satin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.