Adi Cristescu & Shift – Diamante

Adi Cristescu & Shift - Diamante, single nou Radio Click Romania, Adi Cristescu, Shift, Diamante, single nou, Radio Click Romania, despre Adi Cristescu, despre shift

Adi Cristescu & Shift – Diamante, single nou Radio Click Romania

Ascultă online Adi Cristescu & Shift – Diamante, single nou la Radio Click Romania și cere-l ca dedicație și preferință celor dragi ție.

Iată o nouă colaborare realizată de Adi Cristescu cu Shift pe piața muzicală românească. Melodia se numește ”Diamante”, este prima lor melodie lansată în 2021 și este lansată cu un super videoclip.

Melodia este produsă de cei de la Sprint Music și cu siguranță va intra ușor la inimile ascultătorilor noștri. De versurile acestei melodii și orchestrație s-au ocupat chiar Adi împreună cu Shift.

Despre Adi Cristescu

Este născut pe 26 Septembrie 1981 și a absolvit școala de muzică Dinu Lipatti din București. În adolescență, Adi a avut un mare complex din cauza fizicului său: era slab și avea nasul mare.

De-a lungul timpului, artistul a avut mai multe colaborări cu artiști cunoscuți, cum ar fi Andra, Marcel Pavel, Lavinia, Paula Seling, Anda Adam, Alexandra Ungureanu, Delia Matache și alții. Adi Cristescu face parte din generația tânără de compozitori români, fiind considerat unul dintre cei mai talentați muzicieni.

Despre Shift

Pe numele real Gabriel Mihai Istrate, Shift este unul dintre cei mai apreciați artiști de pe piața muzicală românească. S-a născut în Galați, unde în 1998 pune bazele trupei Ilogic. Shift colaboreaza cu Urban Records ca artist si producator, având colaborări cu artiști precum Raparta, Mc Bean, Connect-R, Matteo, Tom Boxer, Mike Diamondz, Vanotech, K-Gula si DJ Undoo. În 2010 alege numele de scenă și își mărește numărul de colaborări cu artiști precum Puya sau Bere Gratis.

Citește și despre ultima melodie semnată The Weeknd – Save your tears. Poți să propui și tu o melodie, care merită să fie aici, direct de pe pagina de facebook.

Pe pagina noastră de chat mobil poți să-ți spui părerea despre această melodie sau s-o ceri ca dedicație și preferință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *