The Motans x INNA - Tare, single nou, piesa fresh, plina de energie, 2022, The Motans, INNA, Tare,

The Motans x INNA – Tare, single nou

Asculta live The Motans x INNA – Tare. The Motans si INNA fac din nou echipa pentru o piesa fresh si plina de energie, „Tare”. Este o declaratie de dragoste sincera ce aminteste de noptile de vara. Colaborarea muzicala a celor doi artisti este insotita de un videoclip pe care te invitam sa il urmaresti in articol.

Compusă de Denis Roabeș alături de Sebastian Barac, Marcel Botezan și Alex Cotoi într-unul din camp-urile de songwriting Global Records. Piesa vorbește despre o iubire pasională, ce merită trăită indiferent de eventualele dureri și dezamăgiri.

The Motans este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai momentului. Piesele sale sunt printre cele mai îndrăgite și ascultate de fanii români, motiv pentru care aproape cu fiecare lansare artistul a ajuns în topurile celor mai ascultați artiști ai momentului.

The Motans x INNA single nou

Elementele dance îmbinate cu influențele alternative The Motans și vocea suavă a INNEI fac din „Tare” soundtrack-ul perfect al nopților de vară. Single-urile „Nota de plată” și „Pentru Că” au ajuns pe locul #1 în topurile de radio, depășind 50 de milioane de vizualizări, în timp ce „Aici” a reprezentat prima colaborare între 4 dintre cei mai importanți artiști autohtoni – Carla’s Dreams, INNA, Irina Rimes și The Motans.

INNA este unul dintre cei mai de succes artiști dance din industrie. Cu un șir lung de hituri, precum „Hot” sau „UP”, ce au obținut multi-platină, artista a colaborat cu unele din cele mai importante nume la nivel global, amintind aici de J Balvin, Sean Paul, ALOK sau Sofi Tukker. Mai mult de atât, lansările ei solo au dus-o până în punctul în care astăzi spunem despre INNA că este cel mai bine vândut artist român.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si despre Nicole Cherry – Florile Tale. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter,  despre aceste melodii si nu numai despre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *