Mira & Lora - Tu cu Ea | Official Video

Mira & Lora – Tu cu Ea | Official Video

Mira colaboreaza cu Lora si lanseaza prima lor piesa, „Tu cu Ea”. Cele doua artiste uimesc fanii cu o colaborare inedita. Versurile descriu o relatie zdruncinata de infidelitate, la finalul careia persoana inselata devine mai puternica.

Lora și Mira au făcut o echipă super bună pentru această piesă.  Este una dintre puținele colaborări dintre două artiste din ultima perioadă. Este compusă de către MIRA și LORA, alături de Bogdan Samoilenco, Bianca Dragomir, Marian „Johnny” Perdeleanu, Tomi Weissbuch, Renato și David Neamțu.  „Tu cu Ea” reprezintă povestea pe care uneori femeile ajung să o trăiască atunci când iși dau inima pentru iubire, dar finalul nu este cel așteptat. „Eu singură, tu cu ea/ Erai cu altcineva” . Sunt versurile ce dezvăluie durerea și dezamăgirea provocată de o iubire neîmpărtășită.  Dar și dorința de a depăși această suferință și de a o lua de la capăt.

Mira & Lora single nou

Single-ul este însoțit de un videoclip regizat de către Kobzzon. El completează prin imagini emoția din spatele versurilor și dezvăluie o altă latură a celor două artiste.

„Îmi place foarte mult cum a construit regizorul această paralelă dintre viața reală si  transpunerea ideii de suflete rănite care ajung în același loc, rănite de același om”, spune MIRA .

„Sunt foarte fericită de această colaborare mai ales pentru că în industria românească se întâmplă foarte rar astfel de colaborări. Îi mulțumesc LOREI că mi-a acceptat invitația de a cânta împreună această piesă.  Consider că vocea sa se potrivește perfect pentru acest single. Faptul că ducem mai departe acest mesaj, despre cât de puternice putem fi noi, femeile, dacă ne unim, face ca acest featuring să fie mult mai reprezentativ și cu însemnătate. Sperăm din suflet ca mesajul piesei să ajungă în sufletele celor care ne îndrăgesc muzica, dar mai ales în sufletele celor care au rezonat cu versurile”, povestește MIRA.

„De prima dată când am interacționat cu MIRA am simțit o energie bună. Oamenii frumoși și buni, care își muncesc talentul pentru evoluție, care sunt trup și suflet pentru muzică îmi intră repede în inimă. Mă bucură această colaborare, ador că e un duet între două fete și abia aștept să vă îndrăgostiți de piesa noastră dar și de clip”, adaugă LORA.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si despre Om la luna — La capat de linie sau The Motans x INNA – Tare. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter,  despre aceste melodii si nu numai despre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *