Tamiga și 2Bad promovați de Radio Click România

Tamiga & 2Bad - Summer In Dubai, Tamiga și 2Bad promovați de Radio Click România, Tamiga & 2Bad, Tamiga & 2Bad la Radio Click Romania, Tamiga si 2Bad

Tamiga și 2Bad promovați de Radio Click România

Ascultă cel mai nou single lansat de Tamiga și 2Bad. Tamiga și 2Bad promovați de Radio Click România în playlistul său începând de azi.

Tamiga & 2Bad se bucura de succes atât pe plan național cât și pe plan internațional. Iar Radio Click România nu avea cum să nu pună și el umărul la promovarea acestora.

Aceștia lansează o noua melodie cu numele „Summer in Dubai” ce trimite cu gândul la plajele însorite unde se aude numai muzica valurilor. Melodia are influențe ușor orientale cu un sound foarte fresh. După cum ne-au obișnuit, Tamiga & 2Bad ne încânta cu filmări făcute chiar pe plajele din România. Ei prezintă în noul videoclip locații pustii din țara natală, de o frumusețe ieșită din comun.

Tamiga & 2Bad – Summer In Dubai

Pentru a-i putea urmări îndeaproape îi găsiți pe Facebook și Instagram – Tamiga&2Bad si TamigaOfficial. De asemenea și pe canalul lor de YouTube – Tamiga&2Bad.

Spune-ți părerea despre acești artiști, promovați de Radio Click România, pe pagina noastră de facebook sau pe pagina de chat românesc.

Te invit să citești și ultimul articol scris de colega mea despre Tango, cel mai sexy gen muzical. S-ar putea să-ți placă și cel mai nou single semnat Felix feat. RUBY – Sevraj.

1 thought on “Tamiga și 2Bad promovați de Radio Click România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.