Tamiga & 2Bad – Symphony

Tamiga & 2Bad - Symphony, Radio Click Romania, Tamiga, 2Bad, Symphony, asculta Radio Click Romania,

Tamiga & 2Bad – Symphony | Radio Click Romania

Asculta live Tamiga & 2Bad – Symphony la Radio Click Romania si cere ca preferinta la cel mai ascultat radio romanesc online.

Cei doi fac furori atât în țară cât și în străinătate cu un nou single și un nou videoclip lansat împreună cu Sprint Music. Ei au succes internațional și sunt foarte iubiți peste hotare, unde sunt mereu în topuri. Totuși  Tamiga & 2Bad își filmează videoclipurile în țară, descoperind mereu locuri noi, pe care mulți nu le știu și nu au ajuns niciodată.

Tamiga & 2Bad, au filmat noul videoclip pentru piesa „Symphony” la Cheile Dobrogei, vechi de două milioane de ani. La ce peisaje superbe au găsit acolo s-ar putea spune că au fost pe urmele dinozaurilor.

„Ele oferă un peisaj carstic uluitor, cu numeroase sectoare de chei, acum mult mai tocite decât în trecut. Noi, cei de la Tamiga & 2Bad am reușit să aducem pe ecrane un videoclip filmat în această zonă foarte veche. Se întâlnesc la tot pasul urmele recifilor jurasici de vârstă paleozoică, formați în mările jurasice. Ei păstrează încă formele foștilor atoli. Practic, aici au fost primele urme ale dinozaurilor din România. Noua melodie vine în completarea peisajului cu un vibe pe măsură, o simfonie într-un peisaj perfect. Nu avem noi melodii cât poate arăta această țară, România”, au declarat cei doi artiști. Pe drept cuvânt îi putem  numi descoperitori de frumos.

Cum s-a născut Tamiga și 2Bad?

„Eu și cu Tamiga ne știm din anul 2013, atunci când am colaborat la un spectacol în Sibiu. De atunci am ținut legătura chiar colaborând în Septembrie 2017 când Body&Soul a lansat „Viața-i un film”. La 3 luni după lansare, eu i-am propus să facem împreună un proiect muzical și așa s-a născut melodia „În Havana”. Am lansat ”În Havana” în vara anului 2018, cu peste 24 de milioane de vizualizări. De atunci am mai lansat melodiile „Doar a ta”, „Heaven”, „Love is în The air”, „Ayaya”, „Baby C’est la vie” și multe altele”, ne-a povestit Laurențiu de la Body&Soul.

Daca ti-a placut articolul, da un like pe facebook. Citeste si despre Black Eyed Peas & J. Rey Soul – DOUBLE D’Z.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *