Nicole Cherry x Rares – Alo, Alo

0
Nicole Cherry x Rares - Alo, Alo, Radio Click Romania, Nicole Cherry, Rares - Alo Alo, asculta Radio Click Romania, radio romanesc, chat propriu,

Nicole Cherry x Rares – Alo, Alo | Radio Click Romania

Cere Nicole Cherry x Rares – Alo, Alo la Radio Click Romania, ca preferinta pentru cei dragi tie. Radio romanesc online cu chat propriu.

Astăzi, vă prezentăm prima colaborare dintre Nicole Cherry și Rares. O colaborare premeditată, deloc întâmplătoare, deoarece cei doi artiști sunt protagoniști în comedia romantică „Romina VTM”. Filmul va putea fi vizionat în cinematografe începand cu luna ianuarie 2023. Melodia este doar una dintr-o lungă serie de melodii ce fac parte din soundtrack-ul filmului. O melodie în care ni se povestește eterna problemă din viața unui cuplu. Fata dorește să petreacă cât mai mult timp cu băiatul. El nu observă sau este indiferent la sentimentele ei.

Melodia este compusă de Irina Rimes și Paul Iorga, iar producția finală este realizată de Paul Iorga. Aceasta este însoțită și de un videoclip pe măsură, regizat de David Mogan și Ioana Stan.

Dacă-ți place acest articol, distribuie și tu pe facebook. În plus, citește și despre Tamiga & 2Bad – Symphony

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *