Tamiga & 2Bad - Forever, Tamiga, 2Bad, Forever

Tamiga & 2Bad – Forever

Asculta live Tamiga & 2Bad – Forever la Radio Click Romania. Vezi ce videoclip au filmat pe strazile din Sighisoara. Merita sa vezi!!!

Despre ”Forever”

Proiectul cu mare succes peste hotare revine cu un nou produs de calitate filmat pe străzile din Sighișoara. Astfel că Tamiga&2Bad împreună cu Sprint Music lansează „Forever”, o piesă care va cuceri topurile românești și internaționale.

Tamiga & 2Bad merg pe urmele succesului personajului mitologiei moderne și anume “Dracula”. Au filmat noul videoclip în Sighișoara, în localitatea unde s-a născut Vlad Țepeș zis și Dracula. Locul în sine este foarte misterios și surprinde într-un alt fel frumosul. La fel o face și melodia celor doi interpreți, Tamiga & 2Bad. Piesa de dragoste este încadrată perfect în acest tablou, însă cei doi ne-au povestit că nu a fost atât de simplu să obțină acele cadre.

„A fost destul de greu să arătăm o parte a Sighișoarei “pustie”, pentru că nu-i deloc așa. Ne-am nimerit exact în perioada festivalului medieval, unde vin foarte mulți turiști din România cât și din afară țării. Doar imaginați-vă! Noi sperăm ca piesa și videoclipul să placă publicului nostru. De fiecare dată venim cu ceva nou, cu o poveste în spate și nu in ultimul rând cu multă muncă! Vă așteptăm cu like, share și subscribe!”, spun Tamiga & 2Bad.

Cum s-a născut Tamiga & 2Bad?

„Eu și cu Tamiga ne știm din anul 2013, atunci când am colaborat la un spectacol în Sibiu. De atunci am ținut legătura chiar colaborând în septembrie 2017 când Body&Soul a lansat „Viața-i un film”. La 3 luni după lansare, eu i-am propus să facem împreună un proiect muzical și așa s-a născut melodia „În Havana”. Am lansat-o în vara anului 2018 cu peste 46 de milioane de vizualizări. De atunci am mai lansat melodiile „Doar a ta”, „Heaven”, „Love is in the air”(27 mil. views), „Ayaya” și „Baby C ‘est la vie”(17 mil. views), Summer in Dubai (20 mil. views), ne-a povestit Laurențiu Constantin alias 2Bad.

Citește și despre Mellina & What’s UP – Nu Ma Lasa sau propune tu o melodie pe twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *