Smiley – Song About Nothing

Asculta online, Smiley - Song About Nothing, single nou,

Smiley – Song About Nothing, Asculta online single nou

Asculta online la Radio Click Romania , Smiley – Song About Nothing, single nou,  o piesa despre nimic, cu un clip filmat in Los Angeles, alaturi de versiunea sa 2D.

Smiley lansează piesa “Song about nothing”, dupa o cariera de 12 ani plini de lansari de piese, de la dragoste, prietenie, dor sau casa. “Song about nothing”, piesa cu un sound nou si happy, ce aduce in zilele noastre elemente de pop-reggae din anii’90. Este prima dintr-o serie de piese in engleza pe care Smiley isi doreste sa le lanseze in viitorul apropiat. Cu aceste piese spera sa ajunga in vietile si playlisturile cat mai multor oameni din intreaga lume. Clipul  piesei “Song about nothing” s-a filmat in mai multe zone din Los Angeles, de catre o echipa de finlandezi stabiliți in America. Filmarile au inceput dimineata si s-au terminat cu un dans haios pe plaja cu toate cele 30 de personaje care au jucat in poveste.

Smiley – Song About Nothing, Asculta online single nou

“Song about nothing” îl inițiază în lumea 3D a zilelor noastre pe Smiley în format 2D, o opera de arta bricolata cu grija de Dan Cattell.  Este artist din Philadelphia, pasionat de a transforma în realitate personaje 2D din animații și jocuri electronice.  Smiley este primul om în carne și oase căruia îi face costumul cu versiunea sa 2D.

“Ideea piesei este de a face ceva din nimic. Cu toții facem multe lucruri când spunem că facem “nimic”. Mi s-a părut o temă inedită și foarte funny, am căutat și am constatat că nimeni nu a făcut vreodată o piesă despre nimic.   Am decis să abordez eu această tema nouă, nimicul care mereu înseamnă de fapt ceva. Eu sunt și un mare fan al serialului Seinfeld care este cel mai mai tare serial despre nimic.  Mi-am dorit și eu să fac o piesă despre nimic care să spună ceva și nu a fost simplu deloc, dar a fost foarte plăcut”, declară Smiley.

“Ne-am dorit să ilustrăm ideea de a fi 2D într-o lume 3D, iar eu sunt oricum pasionat de jocuri pe calculator, așa că aducerea în realitate a look-ului de joc mi s-a părut genială. Smiley 2D s-a dovedit a fi foarte cuceritor, a stârnit nenumărate reacții pozitive pe străzile din America unde a fost filmat videoclipul. Se oprea lumea să facă poze cu el și să-l învețe diverse lucruri când îl vedea dezorientat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *