Asculta live, OneRepublic - Rescue Me, cel mai nou single,

OneRepublic – Rescue Me, Asculta live mai nou single

Asculta live cel mai nou single lansat de Trupa OneRepublic , ce se numeste „Rescue Me”. Asculta Rescue Me cea mai noua melodie a trupei si haideti sa vedem impreuna videoclipul.

Trupa OneRepublic revine cu un nou single si videoclip pentru piesa numită „Rescue Me”, un clip plin de peisaje naturale. Personajul principal este un copil care ia atitudine impotriva agresorilor sai intr-un mod unic și neașteptat.  Atitudinea vine prin dans si prin puteri speciale. OneRepublic scoate in evidenta subiectul bullying-ului, termen care in romana nu cred ca are o traducere exacta, dar se refera la hartuirea fizică si emotionala care se petrece între copii si adolescenti.

Eroul clipului este Cody Bingham in varsta de 14 ani, unul dintre concurentii emisiunii „Dancing with the Stars Juniors” care se desfasoara in Statele Unite. El foloseste coregrafia si puterea dansului pentru a-i indeparta pe agresorii mascati care il urmareau.

Clipul este regizat de Christian Lamb iar piesa este scrisa de solistul si compozitorul trupei Ryan Tedder. Procesul de scriere a piesei a fost unul foarte natural si rapid. Asta declara solistul, pornind de la conceptul unei relatii de prietenie si schimbul de iubire care se desfasoara in aceasta.

„Rescue Me” este primul single OneRepublic din anul 2019, cel mai recent lansat fiind la distanta de aproape un an, “Connection” in iunie 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *