Sickotoy & Ilkay Sencan – Dum Dum

Asculta live, Sickotoy & Ilkay Sencan - Dum Dum, sigle nou,

Asculta live Sickotoy & Ilkay Sencan – Dum Dum, single nou

Cunoscutul producator, Sickotoy (Alex Cotoi) si-a unit fortele cu talentatul producator din Turcia, Ilkay Sencan, iar impreuna au lansat prima piesa din 2020, care se numeste „Dum Dum”, o piesa care suna foarte bine.

Cu o vastă experiență în muzică și programare, Sickotoy este unul dintre cei mai în vogă producători ai momentului. „Melodia te poartă prin mai multe stări, începe ca o poveste sentimentală, dar ajunge într-o zonă de club și energie foarte mare, lucru caracteristic proiectului Sickotoy, dar și lui Ilkay Sencan”, spune Sickotoy. Sickotoy și Illkay s-au cunoscut într-o tabără de creație muzicală din Dubai, la care au participat și artiști precum Arash și Basshunter. „Am avut o conexiune pe plan muzical foarte puternică și ne-am propus de atunci că vom face o piesă împreună”, își amintește Sickotoy.

Sickotoy & Ilkay Sencan – Dum Dum

„Îmi place mult să lucrez cu Sickotoy, se nasc mereu sound-uri originale, speciale. Cea mai recentă colaborare a noastră a dat naștere piesei, alături de Minelli, o artistă pe care o admir”, a povestit Ilkay Sencan.

Videoclipul aduce elemente de cyber punk, inovând astfel peisajul muzical românesc printr-o imagine demnă de filmele SF. Sickotoy își amintește despre cum s-a născut povestea clipului: „Ideea a apărut într-un brainstorming dintre mine și echipa NGM Creative, ne-am dorit foarte mult să facem un clip cyber punk, ceva original pentru peisajul muzical românesc.”

Ilkay este unul dintre cei mai mari DJ și producători din Turcia, cu expunere internațională. „ De la primele acorduri și de la prima linie pe care a cântat-o Minelli, ne-am dat seama că piesa are un potențial foarte mare și poate fi un hit worldwide”, a povestit Sickotoy.

Cele mai recente piese lansate de Sickotoy au ajuns în topurile radio-urilor mainstream din România și străinătate: „Addicted” feat. Minelli și „You don’t love me” feat. Roxen, acumulând peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *