RUBY – Nani Nani

Asculta online, RUBY - Nani Nani | Parodie Justin Bieber - Yummy,

Asculta online RUBY – Nani Nani | Parodie Justin Bieber – Yummy

Ruby ne-a pregătit o surpriză: o parodie în limba romana dupa piesa „Yummy” a lui Justin Bieber. Versiunea lui Ruby se numeste „Nani, Nani” si nu suna rau deloc.

După „Costa”, Ruby lansează „Nani, nani”, o parodie muzicală după piesa lui Justin Bieber, „Yummi”. Scrisă de Liviu Teodorescu înainte de participarea artistei în cadrul unuia dintre cele mai dure show-uri de televiziune din țară, „Nani, nani” a fost gata într-un timp foarte scurt. Clipul plin de senzualitate, regizat de Octavian Kobzzon, a fost filmat la Ruby acasă, iar alături de ea îl putem vedea și pe Liviu Teodorescu, care joacă rolul unuia dintre vecinii care o admiră pe furiș. Pentru „Nani, nani”, Ruby a adoptat o ținută foarte sexy și chiar și-a schimbat look-ul.

În prezent, artista participă în cadrul unuia dintre cele mai dure reality show-uri de supraviețuire din România. Videoclipurile lansate de Ruby au generat peste 270 de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music, iar cel mai popular single și videoclip din cariera artistei este „Condimente”, care a adunat 70 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *