Seeya & Sony Flame - Allez Lolita, Seeya, Sony Flame, Allez Lolita, single nou, videoclip incendiar, seeya videoclip incendiar

Seeya a lansat Allez Lolita, single nou și videoclip incendiar

Vino să asculți online cum Seeya a lansat Allez Lolita. Este cel mai nou single al său lansat contemporan cu un videoclip incendiar.

SEEYA revine in atenția publicului cu „ALLEZ LOLITA”, o frumoasă colaborare cu celebrul Sonny Flame! Melodia are sound diferit de cel cu care artista și-a obisnuit până acum fanii, dar și cu un videoclip incendiar! Care v-a aprinde multe focuri și fantezii în inimile bărbaților.

SEEYA este o cantareata nascuta in Chisinau, care a devenit cunoscuta in muzica pop-dance din Romania și nu numai. Artista cunoscută pentru melodia „Chocolata”, care are peste 200 de milioane de vizualizări. A reușit să cucerească rapid topurile din Rusia, Turcia, Georgia, Azerbaijan s.a.m.d. A obținut premii importante la Music Awards – Rusia Music Box , The Best Artist of Ajerbaijan, The Best Artist of Liban etc.

„Allez Lolita” este compusă de Alexandra Dinu și Sonny Flame, iar producția le aparține celor de la Quna Music (Sergiu Ene, Robi Velisar, Enri Demi). Videoclipul a fost filmat in Studiourile Kentauros și a fost produs de către cei de la Calatorie Magica. Regizorii clipului sunt Bogdan Toma si Alex Marica, iar ținutele artistei au fost create special pentru conceptul videoclipului de catre Alina Dedeu.

„ALLEZ LOLITA mi-a placut de la primul play, de când era doar o idee pe care mi-au arătat-o cei de la Voices Media in studio. Mi s-a parut ca e altceva, e o piesă veselă, nebună si energică si sper să o ascultați cu plăcere. Textul melodiei vorbește despre o fată pe nume Lolita care se lupta cu cele două laturi ale personalității ei, cea bună și cea rea, un fel de inger si demon”, a spus Seeya.

Seeya & Sony Flame – Allez Lolita

Dacă ți-a plăcut acest videoclip poți să-l distribuiești și tu sau să-ți spui părerea despre el pe pagina noastră de chatromanesc sau pe pagina de facebook.n Citește și Mădălina Coca – Lume, lume.

1 thought on “Seeya a lansat Allez Lolita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *