Radio Click Romania promoveaza pe Zîmbri

1
Zîmbri - Nu mă căuta, despre zîmbri, despre nu ma cauta, Zîmbri, Nu mă căuta, Radio Click Romania promoveaza pe Zîmbri

Radio Click Romania promoveaza pe Zîmbri

Radio Click Romania promoveaza pe Zîmbri, artist nou despre care vom auzi multe lucruri frumoase. Ascultă online Zîmbri – Nu mă căuta.

Despre Zîmbri

Răspunde la numele Zîmbrișteanu Alexandru Mihai și este născut în București pe 25.10.2001. Este un tânăr artist ce provine dintr-o familie normală care are multe de spus și arătat, cu un vis mare. Își dorește enorm să devină un interpret internațional sa bucure oamenii cu glasul și piesele sale. Deși mulți nu au crezut in visul lui și nu au crezut în capacitățile sale, l-a ambiționat și mai tare. Mai ales că este verificat că până și cei mai consacrați artiști ai lumii au pornit cândva de jos.

Fiind un tânăr ambițios, își schitează singur hainele pentru fiecare apariție, scrie versuri, editează și montează clipuri. Pasiunea pentru muzică și-a descoperit-o din fragedă copilărie, când la 5 ani susținea concerte în sufragerie făcând bilete din hârtie. La început la mini concertele sale asistau doar părinții insă apoi și prietenii. De-a lungul timpului a găsit susținere mereu în mama sa. Chiar ea l-a inscris la școala de muzica Dinu Lipatti in clasa a 4-a unde a făcut pian, corn francez, Canto Clasic și Canto jazz.

A participat la multe concursuri atat de muzica cât și de modeling, printre care cel mai important a fost World Championships Of Performing Arts din Los Angeles. Aici a câștigat medalia de aur și cea de bronz la 2 categorii diferite din 600 de tari concurente. La 18 ani a absolvit o Academie de modeling, începând sa aiba defilări la Bucharest Fashion week și diferite ședințe foto.

Acesta este Zîmbri, indiferent de greutățile pe care le-a întâmpinat și le va mai întâmpina pe parcursul carierei, și-a promis ca niciodată nu se va da bătut. Are mai multe planuri si multe proiecte in cap pe care vrea sa le realizeze și cu siguranță vom mai auzi de el.

Despre Nu ma căuta

Piesa Nu Ma Căuta este prima sa melodie, pe care a lansat-o de curând și este o piesă despre o dragoste rănită.

Zîmbri – Nu mă căuta

Dacă ți-a plăcut acest articol te invit să citești și Seeya & Sony Flame – Allez Lolita sau să ne propui tu artiști noi, pe facebook.

1 thought on “Radio Click Romania promoveaza pe Zîmbri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *