Rockabella – Iata-ne aici

Asculta online, Rockabella - Iata-ne aici, single nou

Asculta online Rockabella – Iata-ne aici, single nou

Rockabella a lansat piesa „Iata-ne aici”. Rockabella imbina influente art-rock, indie pop si alternative in cantece-poveste despre momentele care ne transforma. „Iata-ne aici” este cel mai nou cantec-poveste prin care Rockabella ne provoaca sa ne privim in suflet si sa ne acceptam transformarile, oricat de neasteptate.

Piesa „Iată-ne aici” este însoțită de un nou videoclip care ni-l prezintă pe actorul Liviu Romanescu într-o confruntare tulburătoare cu propria sa identitate. Pentru videoclip, Rockabella a colaborat cu aceeași echipă din spatele single-urilor „Steagul Alb” și „Arată-te”.

Rockabella – Iata-ne aici

„Momentul acela când te afli într-o situație pentru care nimeni și nimic nu te-a pregătit. O situație care îți dislocă centrul de greutate și te forțează să alegi. În videoclip am vrut să spunem povestea unei duble evadări: întâi de sub presiunea socială de a ne conforma unui anumit rol și apoi de sub cea psihologică de a ne inhiba cele mai profunde instincte”, declară Teodora, solista Rockabella.

Pentru artwork-ul cântecului trupa a lucrat cu Elegantly Tasted (Cristina Oltean) și a făcut prima ședință foto la distanță din istoria alternativului românesc, plecând de la proverbialul „when life gives us lemons, make lemonade” și demonstrând că aceia care iubesc arta găsesc niște resurse de inventivitate și creativitate incredibile.

În interviul acordat pentru InfoMusic, Teodora prezintă întreaga poveste a piesei și videoclipului, oferind detalii și cu privire la viitoarele lansări.

Rockabella este o trupă de indie rock din București, creată în jurul solistei și compozitoarei Teodora Moroșanu. Rockabella alternează influențe art rock, alternative și progressive-rock dar surprinde cu inflexiuni neo soul, industrial și electro.

Componență

Teodora Moroșanu – voce
Andrei Ilie – tobe
Bogdan Diaconeasa – bass
Ștefan Mustață – chitară
Alina Horez – vioară
Bogdan Moroșanu- producție, sunet

Rockabella – Iata-ne aici

Intra pe pagina noastra de facebook sau pe chat RadioClick si spune-ti parerea despre piesa si despre trupa. Citeste si despre Vunk & Ioana Ignat – Ultimul anunt sau daca-ti place muzica veche, despre Still loving you – Scorpions.

1 thought on “Rockabella – Iata-ne aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *