Cleopatra Stratan – Vorba de tine

1
Asculta online, Cleopatra Stratan - Vorba de tine, single nou

Asculta online Cleopatra Stratan – Vorba de tine, single nou

Cleopatra Stratan a lansat piesa „Vorba de tine”. Frumoasa artista a venit cu o surpriza pentru fanii sai. A lansat un videoclip ce emana senzualitate, in pofida simplitatii sale.

Filtrand din priviri, cu un ruj aprins pe buze, Cleo este acea „femme fatale” ce-si tine iubitul aproape, „Vorba de tine” fiind o piesa de dragoste dedicata jumatatii sale. Iubita lui Edward Sanda a lansat prima producție muzicală din acest an, intitulată „Vorba de tine”, prima piesă de pe EP-ul artistei. Cleopatra Stratan este unul dintre cei mai îndrăgiți tineri din industria muzicală. Cleopatra Stratan rămâne în istoria muzicii drept cea mai tânără cântăreața care s-a bucurat de un adevărat succes.

Cleopatra Stratan – Vorba de tine

Cleopatra Stratan începe să-și definească propriul stil muzical cu o piesă ce-i poartă semnătura compozițională. „Vorba de tine” este prima melodie scrisă integral de artistă (text, muzica), Cleo fiind și regizorul acestui nou videoclip.

„Piesa „Vorba de tine” este prima piesă de pe EP-ul meu cu același nume și prima postată oficial pe canalul meu de YouTube! Este scrisă și compusă în totalitate de mine, orchestrată de logodnicul meu, Edward, și filmată de Alex Ispas. În piesă am descris practic procesul sărutului și feeling-ul acela unic într-un mod artistic, desigur! O dedic tuturor celor care au simțit acest moment special și care aduc mereu vorba de persoana iubită!”, a detaliat Cleopatra Stratan.

Anterior acestei melodii, Cleopatra a lansat în colaborare cu Jorge piesa „Dans Murdar”, ce descria acea fantezie care se naște dintr-o atracție greu de stăpânit.

Cleopatra Stratan este recunoscută la nivel internațional grație succesului înregistrat cu piesa „Ghiță”, lansată când artista avea doar 3 ani. După o pauză îndelungată, Cleo și-a reluat parcursul muzical în 2018, lansând single-ul „Te las cu inima”, devenit hit la scurtă vreme. Au urmat apoi și alte piese de impact, precum „Pupă-mă”, „Eu m-am pierdut” și „La ușa mea”.

Cleopatra Stratan – Vorba de tine

Versuri

Într-o lume ca de gheață
Stăm noi doi la suprafață
Avem mințile confuze
Și stăm cu jăraticul pe buze

Stau minutele la coadă
Vor să treacă prea grăbite
Noi le-ncetinim grămadă
Stând cu buzele lipite.

Și spațiul dintre noi devine din ce în ce mai mic
Că buzele se-ating și nu mai vreau să zic nimic
Eeah

Nu știu dacă-i rău sau bine,
Dacă-i rău sau bine,
Dar mereu buzele mele
Când aduc vorba de tine
Aduc vorba de tine
Se cam mușcă între ele.

Și nu știu, nu șiu ce să fac
Nu știu cum să le împac
Noooo
Dar când aduc vorba de tine
Aduc vorba de tine
Se cam mușcă între ele.

Hai să transformăm tăcerea
În săruturi pe minut.
Și să trecem cu vederea
Timpul care a trecut.

Intra pe pagina noastra de facebook sau pe chat RadioClick si spune-ti parerea despre piesa si despre artista. Citeste si despre Rockabella – Iata-ne aici.

1 thought on “Cleopatra Stratan – Vorba de tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *