Robert Georgescu & White – Imagine

0
Asculta live, Robert Georgescu & White - Imagine, single nou

Asculta live Robert Georgescu & White – Imagine, single nou

Cu o productie dance upbeat, „Imagine” este o piesa care se potriveste perfect in scenariul unei zile pe plaja, realizata de Robert Goergescu in colaborare cu White.

Robert Georgescu este un dj/producer din Romania, nascut in Brasov, in 1984. Dragostea pentru muzica i-a fost insuflata inca din copilarie de catre tatal sau,acesta fiind si el un mare iubitor de muzica. Astfel el a crescut ascultand muzica anilor 80 si 90. Printre cei care i-au bucurat copilaria se numara Depeche Mode, The Beatles, Rolling Stones, Giorgio Moroder, si multi altii.

Robert Georgescu & White – Imagine

Cariera sa muzicala incepe in anul 2002 cand primeste un post de dj rezident la o discoteca din Brasov, cea mai mare discoteca din oras si la mare voga in acea perioada. Muzica si tot ce are legatura cu muzica este pentru el o pasiune, un mod de viata, dorind sa realizeze cat mai mult in acest domeniu. Din dragoste pentru ceea ce face Dj Robert Georgescu isi lanseaza primul single intitulat „Live your life”, impreuna cu Annamari Dancs, in luna aprilie 2009.

Din 2010 pana in 2014 Robert Georgescu lanseaza piese precum : Beside you, You Like, I can Feel, Bocalinda, Sunshine, I feel, impreuna cu Lara. Formand un proiect de succes. Robert Georgescu și­a câștigat renumele în primul rând prin intermediul muncii depuse și al pasiunii puternice, iar mai apoi datorită implicării sale în seturile de pe One fm si alte radiouri cu care a colaborat. Din 2016 pana in prezent este si dj-ul de la Cronica Carcotasilor. In 2018 lanseaza impreuna cu Dj White piese precum : Le Andu, Do you Know.

Cel mai recent succes al lui Robert Georgescu a fost cu piesa Ilasemano feat Romaryo. Din 2019 pana in prezent seturile lui se aud si pe Dance Fm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *