Nicole Cherry – Mujer Latina

0
Asculta online, Nicole Cherry - Mujer Latina, single nou

Asculta online Nicole Cherry – Mujer Latina, single nou

Nicole Cherry incepe vara cu ritmuri latino si lanseaza piesa “Mujer Latina”, ce vine insotita de un videoclip plin de mister si senzualitate. Materialul este disponibil in articol.

Au trecut anii și fetița care cânta acum ceva ani piesă “Memories” s-a transformat într-o adolescentă sexy, care se întreține singură din muzică, are iubit și s-a maturizat. Iar zilele acestea a lansat o nouă melodie care se numește “Mujer latina” și care ne-o prezintă pe Nicole într-o nouă ipostază. Nicole Cherry a începeut vara în forță cu ritmuri latino, prin piesa „Mujer Latina”, ce vine însoțită și de imagini pline de mister și sex-appeal.

Nicole Cherry – Mujer Latina

Demonstrând încă o dată atracția pentru muzica latino, dar și afinitatea sa pentru cultura latino, în general, tânăra solistă și-a luat rolul de promotoare a ritmurilor caliente, mai ales că prin „Mujer Latina”, artista începe o serie de melodii cu versuri în limba spaniolă și beat-uri perfecte pentru pus pe repeat.

Piesa a fost compusă de Randi, Mario Moretti și Theea Miculescu, în studiourile Famous Production, unde Nicole a mai înregistrat și lansat piese precum „Dansează amândoi”, „Doctore” sau „Mă rup”.

Videoclipul piesei a fost regizat de Bogdan Daragiu și a fost filmat într-un spațiu care reamintește de exotismul pădurilor tropicale din America Latină. Încă de la începutul videoclipului, o putem vedea pe Nicole într-o ipostază foarte pasională, inspirată de o femeie îndrăzneață, încrezătoare în propriile forțe.

Nicole Cherry a sărbătorit recent șapte ani de carieră, și totodată șapte ani de când a lansat hitul „Memories” și care va da titlul primului său album. Din 2013 și până în prezent, Nicole a adunat numeroase amintiri; hituri cu milioane de vizualizări pe YouTube, emoții nemărginite, sute de mii de cireșe, peste 1.900.000 de urmăritori pe Instagram.

Nicole Cherry e una dintre cele mai talentate artiste din România, dar și una dintre cele mai cunoscute, cu peste 10 hituri lansate, peste 350.000.000 de vizualizări, refrene și show-uri memorabile, primele locuri în topurile muzicale, trofee importante, dar și multe alte activități demne de un artist de top.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *