Randi - Singur acum, Radio Click Romania, Randi, Singur acum, asculta Radio Click Romania,

Randi – Singur acum | Radio Click Romania

Asculta online Randi – Singur acum la Radio Click Romania si daca-ti place propune-o in TOP 40 muzica noua sau ca piesa zilei.

Randi a lansat astăzi o melodie nouă, iar noi nu puteam să nu o propunem ascultătorilor noștri. Mai ales că această melodie are și un videoclip ce trebuie văzut neapărat.

Despre Randi

Randi, cunoscut și sub numele său complet Răzvan Rădulescu, este un cântăreț, compozitor și producător muzical român. A devenit cunoscut în special în 2011, când a lansat piesa „It Takes Two” în colaborare cu Morandi. Ulterior, și-a continuat cariera muzicală cu diverse hituri, cum ar fi „Dansam” sau „Prietena ta”.

Stilul său muzical variază de la pop la muzică dance și are o prezență puternică pe scena muzicală din România. În afară de cariera muzicală, nu există prea multe informații disponibile despre viața sa personală, deoarece deseori artiștii preferă să-și păstreze aceste detalii în sfera privată.

Dacă și-a plăcut acest articol, ai putea să citești și articolul despre Andia – Egotic. Nu uita de pagina noastra de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *