Dua Lipa - Houdini, Radio Click Romania, despre Dua Lipa, Dua Lipa, Houdini, asculta Radio Click Romania,

Dua Lipa – Houdini | Radio Click Romania

Asculta online Dua Lipa – Houdini la Radio Click Romania si daca tot esti aici vezi si cel mai fierbinte videoclip al artistei.

Dua Lipa a lansat o melodie nouă, împreună cu un videoclip fierbinte rău. În acest videoclip o putem vedea pe artista albaneză cum nu am mai văzut-o până acum.

Despre Dua Lipa

Dua Lipa este o cântăreață, compozitoare și model britanică de origine albaneză. S-a născut în Londra, iar cariera ei în muzică a început să prindă amploare în 2015, odată cu lansarea single-ului „New Love”. Și-a consolidat succesul cu hituri precum „Be the One”, „IDGAF” și „New Rules”, care i-au adus recunoaștere pe plan internațional.

Stilul muzical al lui Dua Lipa îmbină influențe din pop, dance și muzică electronică. Vocea sa puternică și prezența scenică au fost apreciate de critici și fani deopotrivă.

Pe lângă muzică, Dua Lipa a devenit o figură importantă și în lumea modei, fiind prezentă în campanii pentru diferite branduri și case de modă. Este recunoscută și pentru implicarea sa în promovarea drepturilor și sănătății mentale.

În timpul carierei sale relativ scurte, a câștigat numeroase premii importante, inclusiv premii Grammy și Brit Awards, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai importante și influente artiste din industria muzicală actuală.

Te invit să citești și despre Randi – Singur acum. Nu uita de pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *