Randi – Inimi

Asculta online, Randi - Inimi, single nou,

Asculta online Randi – Inimi, single nou

Randi a lansat la inceput de vara o noua melodie sensibila, intitulata „Inimi”. Este o piesa melancolica, cu un beat minimalist si cu accent mare pe feeling si vocea artistului.

Randi defineşte fiinţele umane ca „Inimi” şi face o paralelă între opere de artă şi trăirea intensă a fiecărui om. Artistul apare în videoclip rătăcind prin pădure la apus, amintindu-şi de momente tandre cu cea dragă. O muză feminină apare în amintirea artistului, senzuală şi plină de viaţă. În lumini de lasere în pădure sau pe un fundal alb infinit, Randi şi echipa sa de dansatori se unduiesc pe acest beat blând.

Noua piesă are muzica scrisă de Randi, alături de Sandor Biro, iar de orchestraţie s-a ocupat Randi, alături de Alin Ciprian Ilies. De mix şi master e responsabil Sandor Biro, iar regia videoclipului îi aparţine lui SAN. Pe fundal se aude un instrumental cu percuţie discretă şi clape văratice, plus un mic acord de chitară. Voci feminine şi masculine se împletesc spre final pentru a reprenzenta dualitatea simţământului.

Asculta online Randi – Inimi, single nou

În 2019 Randi a mai lansat colaborarea de succes cu Rina şi Shift „2 Anonimi”, cu un vibe de trap şi R&B. În ultimele luni am tot auzit pe repeat la radio, în cluburi şi terase remixul piesei „Kalinka”, de la Morandi alături de Burak Yeter. Piesa „Kalinka” de anul trecut ajunsese la final de 2018 la sute de mii de ascultări pe platformele digitale şi peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. Se regăsea în topuri şi playlisturi de radio şi televiziuni muzicale în peste 20 de ţări. Acum originalul este la cota de 63 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar remixul la aproape 3 milioane.

Anul începea pentru Randi cu o piesă numită „Umbrele”, ce a primit un videoclip regizat de omul care a şlefuit imaginea vizuală pentru Carla’s Dreams, Roman Burlaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *