Betty Stroe – Esti frumoasa

Asculta live, Betty Stroe - Esti frumoasa, single nou

Asculta live Betty Stroe – Esti frumoasa, single nou

Betty Stroe lanseaza o piesa ce este dedicata femeilor de pretutindeni. „Eşti frumoasa” este dedicata femeilor care sunt acaparate de viata de zi cu zi si de grijile cotidiene.

Din când în când este bine să te opreşti, să priveşti în oglindă şi să îţi asculţi inima, aşa cum spune piesa. Sunt momente în care un simplu „eşti frumoasă” poate transforma o zi obişnuită, în una extraordinară, iar Betty a scris această piesă pentru a face fiecare femeie ce ascultă piesa să se simtă bine în pielea ei. Videoclipul suprinde femei de toate vârstele şi toate profesiile, în decursul unei zile obişnuite din vieţile lor, dar şi cadre din spatele camerelor de filmat. Una dintre prezenţele surpriză din videoclip este Mihaela Tatu, fiind o susţinătoare a mesajului pe care Betty îl cântă.

Muzica şi textul au fost realizate de Betty Stroe, videoclipul şi productia aparţin studioului Gaşca Production, iar mix masterul a fost făcut de Kapros Zsolt. Betty Stroe şi-a început cariera muzicală încă de la vârsta de 4 ani, la Palatul Naţional al Copiilor. A fost solista grupului „Allegretto” şi componentă a ansamblului „Românaşul”. A participat la numeroase festivaluri în ţară, dar şi în Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Grecia, Turcia, Germania şi SUA. Prima apariţie TV a fost în cadrul emisiunii Tip-Top Minitop, iar timp de 6 ani a fost componenta trupei Etnic.

Asculta live Betty Stroe – Esti frumoasa, single nou

„Aceasta piesă, cumva, s-a compus singură, a fost o inspiraţie de moment, în urma unei conversaţii telefonice cu o prietenă dragă. M-a inspirat viaţa mea, dar şi vieţile femeilor din jurul meu, pe care în fiecare zi le văd străduindu-se din răsputeri pentru a face totul bine, pentru a face faţă ritmului alert de viaţă şi care prin curajul lor fac lucruri remarcabile, uneori singure, copleşite de responsabilităţi. Sunt momente în care trebuie să ne reîntoarcem la noi înşine şi atunci avem nevoie de o vorbă frumoasă, de un moment de linişte, de dragostea şi aprecierea celor din jur, iar prin implicarea unor femei a căror activitate este o sursă de inspiraţie pentru fiecare dintre noi, #eştifrumoasă îşi propune să transmită un mesaj de conştientizare şi de încurajare: Împreună suntem întotdeauna mai puternice!

Am bucuria şi onoarea de a le avea invitate speciale, în videoclip, pe Mihaela Tatu, o femeie incredibilă sub ochii căreia am crescut şi pe care o apreciez enorm pentru ceea ce este şi ceea ce face! O explozie de optimism, o gură de aer proaspăt, dar şi pe Adele Chirica (preşedinta asociaţiei Dravet România), o adevarată sursa de putere, determinare şi inspiraţie, o mamă eroină, alături de care a fost emoţionant să lucrez”, a declarat Betty Stroe.

Versuri – Esti frumoasa

Luni e sase dimineata
Bei cafeaua in graba
Iti pui un zambet pe fata
Azi iar o iei de la-nceput

O mie de ganduri te atrag te agata
Nu stii cand te-a luat valul
Si te-ai lasat dusa de viata
Hai pune-le pe toate pe mute

Stai o secunda si asculta-ti inima
Priveste-n oglinda iti spune ceva
Stai o secunda si asculta-ti inima
Sa nu-ti fie teama fa ce spune ea

Azi e despre tine nu privi inapoi
Azi e despre zane despre supereroi
Chiar daca grijile te-apasa
Sa stii ca astazi esti frumoasa
Astazi esti frumoasa

Stii cum sa faci stii cand sa taci
Stii sa te-aduni dupa furtuni
Zi de zi ore prea putine
Pauza pune totul pe mute
Stii n-ai nimic de pierdut azi
Azi e despre tine

Stai o secunda si asculta-ti inima
Priveste-n oglinda iti spune ceva
Stai o secunda si asculta-ti inima
Sa nu-ti fie teama fa ce spune ea

Azi e despre tine nu privi inapoi
Azi e despre zane despre supereroi
Chiar daca grijile te-apasa
Sa stii ca astazi esti frumoasa
Astazi esti frumoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *