Alexandra Stan feat. LiToo – Tikari

0
Asculta live Alexandra Stan feat. LiToo - Tikari, single nou

Asculta live Alexandra Stan feat. LiToo – Tikari, single nou

Alexandra Stan nu inceteaza sa surprinda publicul si a revenit cu o noua piesa in limba spaniola, “Tikari”, in colaborare cu artistul puerto-rican LiToo.

Lansata de catre Universal Music Romania, melodia “Tikari” este compusa de catre Alexandra Stan, LiToo si Serban Cazan, in studioul HaHaHa Production. Videoclipul piesei a fost filmat in orasul natal al Alexandrei, Constanta, iar printre metaforele folosite se numara si ipostaza de Mica Sirena a anului 2020, intr-un styling electrizant realizat de catre Ovidiu Buta. Urban-flirty, chica-rica Alexandra apare in videoclip si insotita de o gasca cool, formata din patru dansatori si coregrafi romani, totul atent supravegheat de catre echipa de productie Loyal Trip Cartel.

Alexandra Stan feat. LiToo – Tikari

Alexandra Stan este prezenta in topurile din România cu piesa “Obsesii”, ocupand saptamani la rand primele locuri in top 10.

Alexandra si-a facut debutul in muzica alaturi de MediaPro Music, cand a lansat single-ul “Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanta, artista a reintrat in portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music. Alexandra Stan a cucerit intreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar in 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicala. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborari cu artisti ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva si a strans o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *