Paul Iorga – Buna dimineata

Asculta online, Paul Iorga - Buna dimineata, single nou

Asculta online Paul Iorga – Buna dimineata, single nou

Paul Iorga lanseaza piesa “Buna dimineata”, o piesa de dragoste,  un mesaj simplu, despre o iubire neimplinita.

Piesa este scrisa de Paul alaturi de Connect-R si este insotita de un clip regizat de Shinjikun, in care Paul joaca in rolul principal alaturi de modelul Oana Marica, fosta Miss Turism Romania. Unul dintre cei mai prolifici producatori si compozitori din ultimii ani, Paul a semnat hit-uri precum “Semne” (Connect-R feat Andra), “Au gust zilele” (Criss Blaziny feat Alexandra Stan), “La piept” (Nane) sau “Domnisoare” (Maximilian, Zhao, Spike), inainte de a-si face debutul ca artist solo.

“Buna dimineata” e ultima mea piesa pe care a ascultat-o tata, iar asta a schimbat complet intelesul ei pentru mine”, spune Paul Iorga.

Paul a copilarit inconjurat de muzica. Tatal sau, Leo Iorga, este una dintre cele mai faimoase voci din muzica rock romaneasca, ce a cunoscut succesul ca solist al trupei Compact, in perioada denumita de multi “formula de aur a Compactului”. Totodata, fratele lui Paul, Edi Iorga, este unul dintre membrii fondatori Amicii, trupa ce a facut senzatie la inceputul anilor 2000 cu piesa “Dana”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *