Jeremy Ragsdale – Save the day

Asculta online, Jeremy Ragsdale - Save the day, single nou,

Asculta online Jeremy Ragsdale – Save the day, single nou

Jeremy Ragsdale a lasant cel mai nou single ce se numeste „Save The Day” . Radio Click Romania nu poate sa nu ofere ascultatorilor acest nou single.

După „American in Bucharest”, Jeremy Ragsdale, artistul american care a cucerit publicul din România în finala X Factor 2017, lansează în luna iubirii „Save The Day”, o declarație de dragoste pentru cei care își caută necontenit sufletul pereche, dar și pentru cei care l-au găsit deja. Piesa, produsă de Epiq, subliniază cele mai intense trăiri și sentimente pe care le are un îndrăgostit și dorința de a fi mereu alături de sufletul pereche.

Artistul american studiază muzica încă de la vârsta de 7 ani și este profesor de canto în SUA. S-a îndrăgostit de România la începutul primăverii anului 2017, iar de atunci a venit de mai multe ori în vizită. În același an a decis să participe la X Factor unde l-a avut ca mentor pe Horia Brenciu. Jeremy Ragsdale a reușit să cucerească publicul și a fost marele câștigător al celei de-a șaptea ediții X Factor.

În 2019, Jeremy a intrat în portofoliul label-ului Cat Music și a compus împreună cu Silviu Mîndroc prima lui piesa „I used to love you”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *