Jeremy Ragsdale – Save the day

0
Asculta online, Jeremy Ragsdale - Save the day, single nou,

Asculta online Jeremy Ragsdale – Save the day, single nou

Jeremy Ragsdale a lasant cel mai nou single ce se numeste „Save The Day” . Radio Click Romania nu poate sa nu ofere ascultatorilor acest nou single.

După „American in Bucharest”, Jeremy Ragsdale, artistul american care a cucerit publicul din România în finala X Factor 2017, lansează în luna iubirii „Save The Day”, o declarație de dragoste pentru cei care își caută necontenit sufletul pereche, dar și pentru cei care l-au găsit deja. Piesa, produsă de Epiq, subliniază cele mai intense trăiri și sentimente pe care le are un îndrăgostit și dorința de a fi mereu alături de sufletul pereche.

Artistul american studiază muzica încă de la vârsta de 7 ani și este profesor de canto în SUA. S-a îndrăgostit de România la începutul primăverii anului 2017, iar de atunci a venit de mai multe ori în vizită. În același an a decis să participe la X Factor unde l-a avut ca mentor pe Horia Brenciu. Jeremy Ragsdale a reușit să cucerească publicul și a fost marele câștigător al celei de-a șaptea ediții X Factor.

În 2019, Jeremy a intrat în portofoliul label-ului Cat Music și a compus împreună cu Silviu Mîndroc prima lui piesa „I used to love you”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *