Pacha Man x Cristi Minculescu & Valter & Boro – Unde inima mea bate

0
Pacha Man x Cristi Minculescu & Valter & Boro - Unde inima mea bate

Pacha Man x Cristi Minculescu & Valter & Boro – Unde inima mea bate

Asculta online colaborarea dintre Pacha Man, Cristi Minculescu, Valter si Boro , pentru piesa  „Unde inima mea bate”. Noul single are un mesaj social puternic, tintind direct spre milioanele de romani plecati la munca in strainatate.

Poate cea mai inedita piesa a acestei veri este colaborarea dintre Pacha Man si Cristi Minculescu, intitulata „Unde inima mea bate”. Este un track sentimental, un rap-rock cu teme sociale, peste care se strecoara solo-uri de chitara, completate de vocea puternica a lui Cristi Minculescu. “Unde inima mea bate” e strigatul unei natiuni aflate in razboi cu ea insasi, este povestea celor pentru care nu soarta este de condamnat, ci indiferenta celor care au permis ca atatea familii sa fie destramate de distanta si nevoi. “Unde inima mea bate” reprezinta vocea romanilor care lupta sa se faca auziti, care ne predau lectii de viata si curaj in fiecare zi, care gasesc puterea de a vrea sa se intoarca intr-un loc care nu le-a facut mereu bine, pentru a schimba ceva, pentru ca viitorul copiiilor lor sa nu mai fie reflexia propriului trecut.

Pacha Man x Cristi Minculescu & Valter & Boro – Unde inima mea bate

„Atunci cand am ascultat prima data piesa compusa de Vlad Manolache si Ionut “Papu” Bacula am simtit ca piesa ni se potriveste si ca este din nou o compozitie emotionanta.” Apoi, cand Pacha Man a compus versurile strofelor, am avut efectiv lacrimi in ochi si am stiut ca acest manifest superb nu poate ramane intr-un sertar. Eu am pus foarte mult suflet in interpretarea mea atunci cand piesa a fost inregistrata si cred ca acest lucru se simte cu adevarat. Colaborarea cu Pacha Man pentru acest proiect a fost o foarte buna alegere si evidenta. Ce alte genuri muzicale, in afara rock-ului si hip hop-ului, pot fi niste purtatori mai buni ai unui mesaj atat de profund? Ce alta cultura decat cea urbana poate atinge sufletele oamenilor si ce alt reprezentant mai bun al rezistentei decat muzica rock, cunoasteti?”, spune Cristi Minculescu.

“Este o mare onoare sa cant cu un artist atat de valoros precum Cristi Minculescu. este un cantec pentru toti romanii care au plecat afara, care muncesc din greu sa creeze un viitor mai bun copiilor, dar platesc asprul pret al separarii de cei dragi”, spune Pacha Man.

Cristi Minculescu, Valter & Boro sunt cei care fac ca spiritul “Iris” sa existe, indiferent de numele pe care il poarta. Floare de Iris, Strada ta, Baby, Somn bizar sunt melodii ce ne-au fost tuturor imn si care vor continua sa fie auzite doar din vocile, corzile si emotiile celor ce le-au compus. Trupa Cristi Minculescu, Valter & Boro a inceput in forta anul 2019, animata de o victorie importanta in drumul spre redobandirea numelui “Iris” si perspectiva palpabila a faptului ca dreptatea este pe cale de a fi facuta.

Pacha Man x Cristi Minculescu & Valter & Boro – Unde inima mea bate

Versuri 

Am plecat din tara la o varsta frageda
Si pot sa spun ca dorul de casa ma macina
Muncesc intr-o fabrica si mai vars cate-o lacrima
Cand ma gandesc la ai mei si la locul de bastina
Sunt motivat de bani, de-asta am ajuns sa plec
C-am vise, am planuri mari si vreau sa reusesc
Mai sunt oameni ca mine bwoy ce si-au luat viata-n piept
Si locuim gramada acum intr-un apartament
Sa nu crezi ca-i usor printre straini
Occidentu-i frumos, dar si plin de venin
Ne mai distram seara cand ne-adunam si gatim
Ceva traditional si ciocnim un pahar de vin
Si-atunci zic:

Du-ma inapoi la mine-acasa
Unde Dunarea se varsa
Si ia-ma de departe si du-ma iar acolo Unde inima mea bate

Si m-am lasat dus de destin
Cu gandul ca-ntr-o buna zi acasa am sa revin
Si-am sa contribui cu putin, putin
Sa facem ceva bun cu pamantul ce-l mostenim
10 ore, zi de zi, trei schimburi frate de-ai sti
Cat trag din greu s-adun un leu
Sunt motivat de copilul meu
Cand vine seara, vorbim pe Skype
Imi zice mereu `Tati, mai stai!
Mi e dor de tine si lu` mami
Hai acasa ca ne descurcam noi cu banii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *