Asculta live, AMNA - Nu te mai recunosc, muzica noua

Asculta live AMNA – Nu te mai recunosc, muzica noua

„Nu te mai recunosc” vorbeste despre problemele de comunicare care apar intr-o relatie de cuplu atunci cand se naste un copil.

Piesa este compusă de Amna și este inspirată din viața artistei. ”Nu te mai recunosc”, ne spune Amna, în versurile noii sale melodii descriind problemele de comunicare care apar într-o relație de cuplu atunci când se naște un copil. Amna este o prezență aparte în industria muzicală. A ajuns cunoscută odată cu lansarea piesei „Tell me why”, apreciată în special în Polonia și Spania. Artista are și un album lansat în Japonia, care a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor. Au urmat colaborări de succes cu Adda („Fără aer”), Whats Up („Arme”), Robert Toma („În oglindă”, „La capătul Lumii”), Dima („Cires de mai”) și Dorian Popa („Nu poți să mă uiți”). De cinci luni, artista postează săptămânal pe canalul său de YouTube cover-uri precum „Un actor grăbit”, „Tu n-ai avut curaj”, „A fost iubire”, „Mai frumoasă”, dar și creații proprii precum „Mama”, „14 Februarie”, „O să fie bine”.

Asculta live AMNA – Nu te mai recunosc, muzica noua

”Nu te mai recunosc” este o piesă pe care am scris-o acum un an, într-o perioadă a vieții mele în care sunt sigură că multe dintre femei se regăsesc. Așadar, este despre mine, dar totodată este și despre tine, actuală sau viitoare mămică. Este despre noi, femeile. Sunt foarte bine acum, timpul le rezolvă pe toate. Am lansat piesa ca un semnal pentru conștientizarea importanței comunicării în relația de cuplu, inclusiv atunci când apare un copil”, a detaliat Amna.

Versuri – Nu te mai recunosc

Nu te mai recunosc versuri
Cum sa imi reprosez ca noaptea dorm cu el in pat
Ca esti pe locul 2 si nu te mai fac sa te simti barbat
Cum sa te porti asa de cand am devenit parinti
Cand n-am vrut altceva decat sa fim uniti

NU te mai recunosc
Azi doare tot ce a fost
Ma apasa rau tacerea ta
Iti feresti privirea de a mea
Nu te mai recunosc (x2)

Cat m-ai iubit demult si ai vrut sa fii cu mine
La bine si la rau ne-am jurat sa fim, stii bine
Si uite unde ajungi cand ai orgoliul mai presus de orice
Se rupe ceva si nu mai poti lipi bucati de suflete

NU te mai recunosc
Azi doare tot ce a fost
Ma apasa rau tacerea ta
Iti feresti privirea de a mea
Nu te mai recunosc (x2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *