Nicoleta Nuca – Fata din oglinda

0
Asculta online, Nicoleta Nuca - Fata din oglinda, single nou

Nicoleta Nuca – Fata din oglinda, asculta online single nou

Asculta online Nicoleta Nuca – Fata din oglinda. Nicoleta Nuca a lansat „Fata din oglinda”, o piesa ce are la baza o poveste reala.

Inainte de Ziua Internationala a Femeii, Nicoleta Nuca a pregatit un cadou muzical, „Fata din oglinda”. O piesa emotionanta ce are la baza o poveste reala, personala, inspirata din experientele traite chiar de artista.

Compus de Nicoleta și Andrei Prodan, „Fata din oglindă” este un single despre independență, iubire, acceptare și, mai ales, puterea de a merge mai departe indiferent de obstacole. Piesa dezvăluie călătoria unei femei care ajunge să se piardă pe sine pentru a fi pe placul celorlalți, iar acum caută să se redescopere și să ajungă să fie cea mai bună versiune a ei. Prin acest single, Nicoleta Nucă îndeamnă fiecare femeie să fie așa cum își dorește și să se iubească pe sine mai mult decât societatea în care trăiește.

Nicoleta Nuca – Fata din oglinda

„”Fata din oglinda” este cea mai dragă piesă dintre toate pe care le-am lansat pentru că este una foarte personală, dar și pentru că m-am implicat foarte mult și am scris-o împreună cu Andrei Prodan, compozitorul primului meu single, „Nu sunt”. Piesa asta este o oglindire a sufletului și a vieții mele din ultimii șase ani și este într-adevăr o poveste tristă, dar și una plină de speranță. Ne-am întâlnit într-o zi la Brașov, la Andrei Prodan la studio și după ce i-am relatat povestea mea, am construit împreună „Fata din oglinda”, a povestit Nicoleta Nucă.

Cred că a ieșit o melodie extraordinară, cu o încărcătură emoțională foarte mare. Îmi doresc și sper că atunci când oamenii o vor asculta, să se lase pătrunși prin intermediul vocii mele de fiecare vers al piesei. Videoclipul a fost filmat la Cluj împreună cu băieții de la Naiagram, Sergiu și Tiberiu Margaian și, ca niciodată, a fost un clip fără peripeții. Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu ei pentru că au înțeles de la început ce vreau să exprim prin acest clip. Sunt extrem de mulțumită de cum a ieșit, iar videoclipul reușește în totalitate să transpună emoțiile piesei. Sper foarte mult ca acest single să ajungă la sufletele oamenilor, iar ei la rândul lor să se regăsească în el”, adauga Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă a lansat primul single imediat după participarea la X Factor, iar „Nu sunt” a fost un adevărat succes, cu peste 28 de milioane de vizualizări pe YouTube. Au urmat piese precum „Liniștea”, „Inima mea”, „Castele de nisip”, „Amintiri”, „Când pleci”, „N-am pierdut nimic”, „Tot mai rar”, iar în aprilie 2020 a lansat „Protest”, o piesă cu un mesaj puternic de dragoste. În vară, Nicoleta a colaborat cu Pasha Parfeni pentru „Lasă-mă”, un single despre importanța dorului într-o relație de lungă durată, iar în decembrie a lansat „Ultima oară”, o poveste muzicală emoționantă, despre o iubire neîmplinită ce a devenit nocivă.

Nicoleta Nuca – Fata din oglinda

Versurile piesei

Іmі аduс аmіntе се-аm fоѕt
Тоаtе аu аvut un соѕt
Dаr еu vrеаu ѕа mа роrt mаі frumоѕ
Сhіаr dаса mі-е frіса

Rесlаmеlе ѕtrіса ѕі mіnt
Іаr mаѕtіlе іmі furа tіmр
Аzі vrеаu ѕа саnt аѕа сum ѕіmt
Сum mа ѕtіu dе mіса

Еu ѕtіu се ѕunt
Еu ѕtіu се-аm fоѕt
Dаr nu mаі rесunоѕс
Fаtа dіn оglіndа
Еu ѕtіu се ѕіmt
Ѕі е durеrоѕ
Ѕа nu mаі rесunоѕс
Fаtа dіn оglіndа

Аm fоѕt trоfеu ре rаftul lоr
Аm fоѕt ехасt аѕа сum vоr
Сu рrеtul ѕuflеtuluі mеu
Аm рlаtіt dоаr еu

Аlеg ѕа luрt са lа-nсерut
Мuzіса о аm са ѕсut
Nu аm mаі ѕрuѕ сеvа dеmult
Dаr nu mаі ѕtаu tасutа

Іmі сhеm сurајul іnароі
Ѕі-mі ѕсrіu dіnnоu ріеѕа ре fоі
Fас іnіmа ѕа bаtа-n nоі
Ѕuntеm fаrа frіса

Еu ѕtіu се ѕunt
Еu ѕtіu се-аm fоѕt
Dаr nu mаі rесunоѕс
Fаtа dіn оglіndа
Еu ѕtіu се ѕіmt
Ѕі е durеrоѕ
Ѕа nu mаі rесunоѕс
Fаtа dіn оglіndа

Еu ѕunt fаtа dіn оglіndа
Fаtа dіn оglіndа, оо оо оооо

Еu ѕtіu се ѕunt
Еu ѕtіu се-аm fоѕt
Dаr nu mаі rесunоѕс
Fаtа dіn оglіndа
Еu ѕtіu се ѕіmt
Ѕі е durеrоѕ
Ѕа nu mаі rесunоѕс
Fаtа dіn оglіndа

Аm fоѕt trоfеu ре rаftul lоr
Аm fоѕt ехасt аѕа сum vоr
Сu рrеtul ѕuflеtuluі mеu
Аm рlаtіt dоаr еu

Intra pe pagina noastră de facebook sau pe chat RadioClick si spune-ti parerea despre interpreta si melodie. Tot pe chatul RadioClick poti cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Citeste si despre Roxen – Amnesia (Piesa Romaniei la Eurovision 2021) sau despre Lidia Buble – Intens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *