Lidia Buble lansează „Intens”

0
Lidia Buble lansează "Intens", ascultă online single nou, Lidia Buble - Intens, ascultă online, single nou, Lidia Buble, Intens,

Lidia Buble lansează „Intens”, ascultă online

Ascultă online Lidia Buble lansează „Intens”. Cere ca preferință și dedicație, pentru cei dragi la Radio Click Romania Lidia Buble – Intens.

Lidia Buble a lansat single-ul „INTENS”, care vorbește despre pasiunea, dragostea, vulnerabilitatea, dar și dorința arzătoare pe care o femeie o simte atunci când iubește.

 

„Pentru mine începutul de primăvară e INTENS. E prima piesă dintr-o serie incredibilă de cântece cu parfum de hit. Despre tandrețe, despre nevoia noastră de a fi ocrotite, salvate, iubite și apreciate. Despre nostalgii, doruri și așteptări. Despre toate astea în 200 de secunde intense”, a spus Lidia Buble.

 

Despre Intens. Este o piesă ce descrie pasiunea, dragostea, vulnerabilitatea, dar și dorința arzătoare pe care o femeie o simte atunci când iubește. Te invităm să o asculți și să urmărești videoclipul. Este regizat de către NGM, iar filmările sunt realizate în fosta reședință a lui Ceaușescu. În acest videoclip o putem vedea pe Lidia cum nu am mai văzut-o până acum. Captivă în propriile sentimente și gânduri ce se duc numai către el, artista încearcă să evadeze pentru a se regăsi pe sine.

 

Citește despre muzica country aici sau alte ritmuri pe site-ul nostru oficial, spune-ți părerea despre cea mai nouă melodie lansată de Lidia Buble, pe pagina noastră de facebook. În plus, poți citi despre Nicoleta Nuca – Fata din oglinda și să o ceri ca dedicație la Radio Click România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *