Asculta online, NICO - Esti liber, single nou

Asculta online NICO – Esti liber, single nou

NICO a lansat piesa „Esti liber”, o piesa despre curajul de a merge mai departe in viața. Melodia beneficiaza de un videoclip pe care te invitam sa il urmaresti in articol.

Noul single al artistei este compus de soțul acesteia, Laurențiu Matei, pe versurile lui Ovidiu Iordache și precede piese precum „Scopul și durata”, „4 pereți”, „Vară pentru amândoi” sau „Amintirile nu mor”.

„Piesa a fost creionată în perioada de izolare, iar sentimentul de libertate a fost mai apăsător ca niciodată”, a declarat NICO despre cel mai nou single.

NICO – Esti liber

Pe lângă frământările interioare pe care mulți dintre noi le-am avut în perioada de izolare din care am ieșit de curând, mesajul piesei se referă și la o altfel de libertate, aceea a femeii independente care are curajul să renunțe la o relație în care a investit ani și sentimente, atunci când este trădată.

Inspirat de mesajul piesei și de imaginea femeii puternice, promovate atât de NICO, cât și de prietenele sale, artistele Nicole Cherry, Adda, Amna, Misha și fiica lui NICO, Alexandra Matei, regizorul Silviu Mîndroc a reușit să transpună emoțiile și trăirile puternice ale cântecului într-un videoclip filmat în natura pentru a intensifica sentimentul de libertate.

NICO, pe numele său real Nicoleta Matei este o cântăreaţă de muzică pop, cunoscută şi pentru apariţiile TV şi piese de teatru.

A cântat în China şi Japonia pe parcursul carierei şi a participat de multiple ori la selecţia Eurovision. În 2003, a obținut premiul al doilea la Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur” de la Braşov, iar în 2008 a reprezentat România la concursul Eurovision, organizat la Belgrad, în Serbia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *