Jurjak – Jocuri de noroc

Asculta online, Jurjak - Jocuri de noroc, single nou,

Asculta online Jurjak – Jocuri de noroc, single nou

Jurjak lansează piesa „Jocuri de noroc”. Muzicianul Jurjak isi doreste sa transmita un mesaj clar despre noroc. Acesta considera ca norocul si-l poate face fiecare sau, pur si simplu, se intampla.

Jurjak a lansat „Jocuri de noroc”, in stilu-i caracteristic, cu nuante de blues si jazz, in care mesajul este cat se poate de clar: norocul ti-l poti face singur, sau, pur si simplu da peste tine. Melodia „Jocuri de noroc” va fi inclusă pe cel de-al treilea material discografic, pe care artistul trebuia sa îl lanseze pe 6 mai. La începutul anului, Jurjak a mai extras de pe album și piesele „Inimă de piatră” și „Timpul”.

Jurjak – Jocuri de noroc

Indiferent de impact, rezultatul este același și anume, fericirea în stare pură, dacă știi cum să controlezi norocul în viață. Poți găsi niște bani pe stradă sau poți întâlni o persoană potrivită care să îți schimbe viața la un moment dat. Sau poți câștiga la jocuri de noroc precum cărți sau ruletă, așa cum demonstrează videoclipul piesei semnate de Jurjak.

„Nu știi niciodată când ți se poate schimba viața, cu puțin noroc, la momentul oportun”, a declarat Jurjak la lansarea piesei.

Primul album lansat de Jurjak se numește „Lemon Blues” și a apărut în 2016. În octombrie 2018, Jurjak a lansat cel de-al doilea album oficial „Blues Berry”; un album cu influențe blues, electro, rock și folk, pe care se regăsește și piesa „Imnul Minerilor”, nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrila”. Cel de-al treilea material semnat de Jurjak se va numi „Hoții de vise”.

La inceputul acestui an, Jurjak a lansat „Inima de piatra”, care anunta noul album al artistului, iar in aprilie a aparut melodia „Timpul”.

„Inima de piatra” este primul single extras de pe albumul de studio „Hotii de vise”. Cantecul scris de Harry Negrin a fost interpretat pentru prima oara de Corina Chiriac sub un alt titlu, „Inima, nu fi de piatra”, si inclus pe albumul ei de debut, „Valurile Dunarii” (1971).

„Timpul” este o piesa cu influente trip hop si este pentru prima data cand muzicianul abordeaza din punct de vedere vocal un stil rap. Atat piesa cat si videoclipul sunt realizate in izolare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *