Feli lansează „Vântul bate”

3
Feli lansează „Vântul bate”, Feli - Vântul bate,Feli, Vântul bate, despre „Vântul bate”, despre Feli

Feli lansează „Vântul bate”, melodie nouă și videoclip

Vino să vezi cel mai nou videoclip lansat de Feli. Citește aici cum Feli lansează „Vântul bate”, single nou și videoclip.

Despre Feli

Feli s-a născut în Sebeș, în 1986, și a debutat în muzică încă din adolescență. A început cu trupa pop-rock Aliens, a colaborat cu DJ Phantom, apoi cu Grasu XXL, Puya și Guess Who.

În anul 2012, Feli Donose a participat la emisiunea-concurs Vocea României, unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga, alături de care a ajuns până în semifinale.

Din anul 2014, artista s-a alăturat echipei HaHaHa Production. În același an a lansat primul ei single, ”Cine te crezi”, foarte apreciat de public. Ea a trecut proba timpului datorită talentului său muzical remarcabil, precum și ambiției de a realiza tot ceea ce își propune.

Cu aceeași ambiție Feli a reușit să își schimbe aspectul fizic. În anul 2016 a făcut o operație de micșorare a stomacului și a slăbit peste 30 de kilograme în șase luni.

Primul album, ”Eu sunt Feli”, a fost lansat în anul 2017 și a fost un adevărat succes. Valoarea artistei a fost confirmată de colaborările cu Smiley, Conect-R, Vunk și alți artiști cunoscuți și admirați de marele public, dar și de nominalizarea, în 2016, la „MTV Europe Music Award pentru cel mai bun interpret român”.

Despre „Vântul bate”. Este o melodie în care ne vorbește despre familie și despre dragostea ce o înconjoară în aceste momente. O poveste care poate fi oglinda tuturor poveștilor de dragoste trăite de oricine. Acesta este cea de-a opta melodie din albumul #Felidinpoveste, fiind compusă de Feli, la studiourile HaHaHa Production. Totul a început într-o seară ploioasă, cu vânt puternic, care a inspirat-o să cânte despre toate cele patru anotimpuri traversate cu dragoste alături de iubitul ei.

Spune-ți și tu părerea despre această melodie pe pagina noastră de facebook sau poți citi despre Navi – Universuri paralele.

3 thoughts on “Feli lansează „Vântul bate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *