Mario Fresh & Andra – Brate Straine

0
Asculta online, Mario Fresh & Andra - Brate Straine, single nou

Mario Fresh & Andra – Brate Straine, single nou + videoclip

Mario Fresh şi Andra au lansat  melodia „Brate straine”, iar in doar 12 ore a ajuns pe locul 6 in trending. Cei doi au cucerit publicul, ajungand in mai puţin de o zi la peste jumatate de milion de vizualizari.

Se pare că cei doi artişti au venit cu forţe proaspete pentru deveni locul 1 în trendingul românesc, asta după ce Costi Ioniță a luat cu asalt trendingul pe YouTube, producând primele trei piese care se regăsesc în acest top: Jador feat. Emilia, Dodo și Jay Maly – Jale; Ruby feat. Florin Salam – Rapido; Anna Lesko feat. Culiță Sterp – Ivanko.

Mario Fresh & Andra – Brate Straine

„Mă bucur nespus că Andra a acceptat propunerea mea de a colabora pe această piesă. O respect enorm! Este o artistă desăvârșită, o divă a muzicii românești care m-a inspirat și m-a ambiționat mereu”, a afirmat Mario Fresh.

„Sunt încântată de piesă, de ritmul incitant și versurile senzuale. Eu și Mario suntem pe aceeași lungime de undă. Aș mărturisi că am avut un sentiment puternic că ne vom reîntâlni atunci când l-am ascultat prima oară”, a încheiat Andra.

„Talentul adevărat e de neuitat! Așa că vocea lui Mario mi-a rămas în suflet și în minte de când am auzit-o prima oară, acum 10 ani. Știam că va ajunge departe! Nu știam însă că vom și colabora”, a scris Andra.

Mario Fresh a fost concurent la „Românii au Talent”, emisiune din juriul căruia face parte chiar Andra. Tânărul a urcat pe scena „Românii au Talent”, acum 10 ani, însă de atunci a impresionat-o pe Andra cu vocea sa aparte. Mai mult, Mario pe atunci în vârstă de doar 11 ani își dorea ca într-o zi să cânte alături de Andra și iată că visul i s-a îndeplinit. Cei doi au lansat piesa „Brațe stăine”, care în doar 16 ore de la lansare a adunat 486.523 de vizionări.

Mario Fresh & Andra – Brate Straine

Versuri

Ma uit doar la tine
Doar cu o privire
M-ai prins in jocul tău
Fiindcă te joci bine rău

Tu te miști atât de lent
Cel mai bun antrenament
Știi ca nu ma abțin
Când ma chemi o sa vin
Numai tu ma ții atent

Am ceva sa îți șoptesc
Sa te iubesc sau sa ma opresc

Nu ma tine departe
Departe de tine
E atât de ușor
Sa fugi de iubire

Vino aproape
Stai lângă mine
Nu suntem făcuți
Pentru brațe străine

Tu stii foarte bine
Vreau sa uit de tine
Dar nu fac nici un pas
Nu pot sa-mi iau bun ramas

Sufletul mi l-ai blocat
Si oricat as vrea sa scap
Lacatul e inchis
Cu momente de vis si
cu nopti de neuitat

Am ceva sa îți șoptesc
Sa te iubesc sau sa ma opresc

Nu ma tine departe
Departe de tine
E atât de ușor
Sa fugi de iubire

Vino aproape
Stai lângă mine
Nu suntem făcuți
Pentru brațe străine

Daca vrei sa-ti spui parerea despre melodie, intra pe pagina de chat romanesc. Daca vrei sa propui si tu o melodie care merita sa fie promovata de Radio Click Romania, nu ezita sa intri pe pagina noastra de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *