Dorian – Actualitati

Asculta online, Dorian - Actualitati, single nou

Asculta online Dorian – Actualitati, single nou

Dorian de la HaHaHa production a a lansat o noua piesa, intitulata „Actualitați” iar mesajul este pe cat de simplu, pe atat de dur: „Fereste-te de prosti”.

Momentele prin care trecem acum ne afectează pe toți. Artistul Dorian de la HaHaHa Production, a răspuns acestor momente cu o piesă, “Actualități”. Are un mesaj direct și sincer, “ferește-te de proști”. “Uneltele mele sunt muzica şi cuvântul. Îmi doresc sã contribui pozitiv şi sã îmi fac datoria în lupta cu ignoranța şi cu lipsa de educație şi ãsta este modul în care o pot face.” Afirmă Dorian.

Această piesă poate fi privită ca o morală sau ca un mesaj de trezire la realitate – “Traversãm o perioadã dificilã la nivel global, dar pentru prima oarã într-o astfel de situație, fluxul de informație şi fuga dupã atenție din partea unora poate dezinforma şi poate face procesul de revenire la normal mult mai greu” spune Dorian, artistul HaHaHa production.

Dorian – Actualitati

Într-o lume acaparată de mass-media, în care lupta pentru atenție este mai importantă decât starea de bine a oamenilor, cuvântul cântărește enorm. În momentele acestea, de panică și revoltă, un singur cuvânt poate schimba alegerea oamenilor și, implicit, viața acestora. Piesa “Actualități” este un mesaj destinat tuturor oamenilor – “Pe fondul lipsei de educație toți aceşti factori nocivi se dezvoltã şi se propagã mai repede”, spune artistul.

Piesa este o co-producție între HaHaHa Production și Cat music. La piesă au lucrat Dorian Micu și Vladimir Coman, aka Chopsticks.

Dorian și-a făcut debutul pe scena muzicală românească alături de Jazzy Jo, în aprilie 2013, cu piesa „Mi-ai intrat în cap”. Ultimul său featuring este piesa „Can I Get A…”, primul track de pe al 3-lea album Smiley „Acasă”, lansat în noiembrie 2013. De-a lungul timpului, Dorian  a colaborat și cu alți artiști HaHaHa, cum ar fi Sore și Brighi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *