Mara Georgescu – Dolce Gabbana

0
Asculta online, Mara Georgescu - Dolce Gabbana, single nou

Asculta online Mara Georgescu – Dolce Gabbana, single nou

Mara Georgescu a prins gustul extravagantelor si al succesului muzical. In plina toamna calendaristica, dar cu temperaturi convinse de vara, (care nu ne lasa sa ne gandim la altceva decat la setea de distractie si de vacanta, nesatisfacute pe deplin in acest an), artista pune degetul pe rana si ne serveste piesa „Dolce Gabbana”.

O piesă antipandemică am putea spune, care te face să explodezi de dorinţă, te face să vrei. Să vrei să fii acolo, să uiţi de toate restricţiile şi problemele şi să îţi faci de cap, adolescent fiind sau „+” orice vârstă ai avea. Interpreta simte trandul tinerilor şi vrea ceea ce toţi vor: lot of fun, good life, lux, rafinament, branduri, good style, good vibe.

Mara Georgescu – Dolce Gabbana

În videoclip vedem cât de bine se pot distra fetele când sunt singure. Nu există loc de intrigi, certuri şi dezamăgiri, doar răsfăţ şi opulenţă: iahturi, maşini de fitze şi dezmăţ. Alături de Mara, în videoclip, apar dansatoare profesioniste şi o parte dintre ele sunt din echipa îndrăgitului Wilmark. Fetele s-au distrat pe bune la filmare, în special când au filmat pe mare, scenele de pe iaht.

Nu sunt imagini speculate de cameră pentru videoclip, sunt chestii pe bune, dans şi nebunie, lucruri care provocau toţi pasagerii de pe celelalte ambarcaţiuni care treceau pe lângă fete, să le filmeze, fotografieze şi să ţipe tare că vor şi ei la party. Piesa „Dolce Gabanna”, o producţie „Lanoy Music”, sună foarte bine, asta o să simţiţi de la primele acorduri şi o veţi adăuga cu siguranţă în playlisturile voastre. Este o piesă plină de senzualitate, exotică, incitantă, care aduce vara şi distracţia în toate anotimpurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *